Categories: Actualitate

Fetiță agresată sexual de un octogenar

Bătrânul a încercat să scape de mai multe ori de pușcărie, acolo unde a ajuns în urma condamnării. Individul a făcut con­tes­tație la Curtea de Apel Alba Iulia, acțiu­ne respinsă însă de magistrați. Individul a profitat de faptul că părinții copilei sunt sărmani și le oferea de lucru cu ziua la câmp. După ce a abuzat sexual de fetiță, ru­dele acestuia i-au terorizat pe părinți pen­tru a nu depune plângere.
Monstruozitatea comisă de bătrânul de 82 de ani, din comuna Buceș, a avut loc în urmă cu circa doi ani, iar în fața procurorilor in­dividul a dat vina pe fetiță. Părinții copilei au fost chemați să lucreze la fânul de pe pro­prietatea octogenarului și au lăsat-o pe copilă la el. ”În timpul în care părinții minorei lucrau la fân, acesta a dus-o pe minoră în beciul casei, unde a legat-o la mâini, i-a dat chiloții jos și, în mod repetat, i-a introdus, un deget în zona genitală – vulvară. Întrucât mi­nora a început să strige, inculpatul i-a dat drumul. Seara, când părinții fetei au venit de la muncă, au luat-o pe minoră de la inculpat și au mers acasă, mama minorei observând că aceasta era roșie în zona încheieturii mâi­n­ilor. A doua zi, mama fetiței a observat o pată de sânge și a întrebat-o ce s-a întâm­plat, însă minora a ezitat și, de rușine, nu i-a spus mamei despre cele petrecute la lo­cuința inculpatului”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Câteva zile mai târziu, copila și-a făcut curaj și a povestit totul. Mama ei a dus-o la spital, unde a fost consultată de medic de urgență, un medic pediatru și un medic ginecolog care au stabilit că minora de 6 ani prezintă: „Iritație vulvară; sus­pi­ciune tentativă de viol; recomandare: exa­men medicină legală și examen neuropsihia­trie infantilă”.

Părinți amenințați
Mama copilei a fost sunată repetat de fiica octogenarului și amenințată că “dacă mergi la poliție, o să ajungi rău”. Fiica abuza­torului a invocat și faptul că fratele ei este fost polițist iar dacă anunță organele de po­liție va avea probleme. Amenințările au fost dovedite de judecătorul care a cerut lista cu apelurile telefonice efectuate de femeie. Totodată, audiat de către procuror, octo­ge­narul a recunoscut parțial fapta.”În decla­ra­ția dată în cursul cercetării judecătorești a arătat în esență că nu este vinovat de nimic, deoarece cu familia minorei a colaborat de 3-4 ani, minora venea ca la ea acasă, o servea cu ce avea, era atașată de familia lui, că ar fi încercat să aibă contact sexual cu mama minorei, întrucât aceasta îi spunea tot timpul că îi este datoare, dar nu a putut întrucât este impotent, că, cu fetița nu a fost nimic. Părinții au venit să lucreze la câmp. Soția lui era bolnavă, la pat. Ei au venit la fân, s-au dus în foișorul din fața casei, el s-a dus în casă, când a ieșit din casă, ei erau plecați la fân. S-a dus la beci să ia drujba pentru a tăia niște lemne, fetița a venit în ușa beciului, nu a intrat în beci. A întrebat ce este cu ea acolo, i-a spus că a lăsat-o maica-sa să stea acolo.A arătat că mama minorei a învățat-o pe minoră să mintă în acest dosar și că familia minorei ar vrea să se îmbogățească din banii care-i solicită ca despăgubiri civile”, se arată în dosar. Ioan C. a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru să­vâr­șirea infracțiunii de agresiune sexuală, sen­tință menținută și după apel. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

4 ore ago