Categories: Sport

„Festival” de kick-box la Deva

Ciprian Marinuţ

Competiţiile „Kombat Liga” şi „Cupa DHS”, organizate sâmbătă, 26 aprilie, la Deva, de clubul „Gladiators Gym” Deva, propun celor interesaţi un „maraton de kick-box”. Spectatorii care vor fi în tribunele de la Sala Sporturilor pot urmări aproape 12 ore de lupte în ring între sportivi amatori şi profesionişti. Spectacolul se anunţă total, pentru că organizatorii pun la bătaie două centuri de campioni şi alte premii atractive.

Ambiţii mari la amatori
Ediţia a IV-a a „Cupei DHS” este rezervată sportivilor amatori şi propune trei întreceri în sistem piramidal, la nivel de copii, juniori şi seniori. Vor participa sute de sportivi din România şi Serbia, iar câştigătorii vor fi răsplătiţi cu câte o bicicletă DHS. „Este vorba de un turneu inter-club, care se adresează sportivilor amatori. Vor avea loc foarte multe meciuri, încă de dimineaţă şi până înainte de ora 19.00, când va începe gala profesioniştilor. Primii clasaţi la cele trei categorii de vârstă vor fi răsplătiţi cu câte o bicicletă DHS”, a spus Claudiu Florescu, de la „Gladiators Gym” Deva, principalul organizator al competiţiei.

Spectacol la profesionişti
„Focurile de artificii” şi duelurile cu pretenţii ale profesioniştilor vor avea loc în Gala „Kombat Liga”, competiţie ajunsă la ediţia a 8-a. Întrecerea va cuprinde 10 partide, începând cu ora 20.00, dintre care două vor fi pentru acordarea unor centuri de campioni. „Pentru centura de campion naţional la kick-box, la categoria -60 de kilograme, vor lupta Vlad Trif, de la Pretorienii Deva, şi Cătălin Humă, de la Millenium Fight Uricani. Duelul pentru titlul internaţional WMTI (catagoria 69 kilograme) va aduce în ring un sportiv de la Cătanele Negre, Bistriţa şi pe Octavian Murgeanu, de la Millenium Fight, Uricani. În afara acestor două partide care vor di capul de afiş al galei, mai sunt programate şi alte dueluri atractive. Printre cei care vor urca în ring se numără nume cunoscute în lumea sporturilor de contact, precum Ovidiu Ioiescu (Pera), Romică Dafina sau Eugen Mailat”, a afirmat Claudiu Florescu. Competiţiile se vor desfăşura sub genericul „Luptă în ring, nu pe stradă”, iar preţul biletului pentru ambele întreceri este de 15 lei.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

16 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

16 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

16 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

16 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

16 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

16 ore ago