Femeile din PSD Deva si-au ales o nouã conducere

Femeile din organizaţia PSD Deva şi-au ales conducerea, la sfârşitul săptămânii trecute, conferinţa desfăşurându-se la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din partea conducerii judeţene, au participat preşedintele organizaţiei judeţene de femei, Liliana Ţolaş, senatorul Cosmin Nicula şi deputatul Laurenţiu Nistor.
Conferinţa s-a derulat fără incidente, în urma votului, Alexandrina Ghergan, medic la Spitalul Judeţean Deva, fiind realeasă în unanimitate, în funcţia de preşedinte al filialei din Deva a femeilor membre PSD. De asemenea, Dorela Murăraşu, Emilia Luca şi Lucia Moldovan au fost alese vicepreşedinte ale organizaţiei, iar Cibian Monica, secretar. Biroul Executiv al filialei devene a femeilor pesediste mai cuprinde 14 membre. Tot cu acest prilej, au fost alese şi delegatele pentru conferinţa judeţeană a femeilor din PSD, care va avea loc în 11 septembrie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • urat din partea lui Florinel (Cazacu) ca nu a participat si el tocmai acu' in prag de scrutin intern !

  • Pai Florinel, escrocu asta isi strange calabalacul din sediu judetean. Stie si el, cu mintea lui de sindicalist, ca nu mai are nicio sansa. Nu-l mai vrea centru, nici pe el nici pe partenerul lui de afaceri cu termopane, Ciorditoiu de la Petrosani.

Recent Posts

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

22 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

22 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

22 de ore ago