Categories: Sport

FC Hunedoara şi-a amânat reunirea

Ovidiu Mănăstire

Programată iniţial pentru miercuri după masă, reunirea echipei FC Hunedoara s-a amânat pentru ziua de luni, 11 iulie. Principalul motiv a fost faptul că clubul nu dispunea de banii necesari achitării restanţelor către jucători, precum şi a cazării şi mesei pentru fotbaliştii din alte oraşe.
„Nu am vrut să destabilizăm atmosfera!”
Pentru a nu destabiliza atmosfera în cadrul lotului, din cauza lipsei lichidităţilor necesare achitării restanţelor financiare şi a cazării şi mesei fotbaliştilor din alte localităţi, conducătorii echipei FC Hunedoara au hotărât să amâne reunirea echipei, pentru ziua de luni, 11 iulie. „Procesul de organizare a activităţii clubului în urma alegerii noii conduceri a oraşului nu a fost încă finalizat. Trebuie definitivată noua organigramă, stabilite responsabilităţile fiecărui component al angrenajului FC Hunedoara, precum şi decisă modalitatea de contractare a facilităţilor privind cazarea şi masa sportivilor din club. Pentru a nu transforma reunirea lotului într-un factor generator de destabilizare sau nesiguranţă, s-a luat decizia amânării reunirii lotului de seniori până luni”, a spus Alin Barna, preşedintele clubului FC Hunedoara.
Jucătorii, în expectativă
Conducerea clubului de pe Cerna are promisiuni din partea noilor autorităţi a oraşului că în prima zi a săptămânii viitoare, clubul va dispune de bani pentru a achita o parte din restanţele financiare ale fotbaliştilor, care nu sunt puţine. Fotbaliştii trupei alb-albastre au înţeles situaţia clubului şi i-au păsuit pe conducători, dar mulţi dintre ei au oferte de la alte echipe şi vor să ştie care va fi obiectivul echipei în viitorul sezon şi ce contracte le pot oferi cei de la FC Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

14 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

14 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

14 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

14 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

14 ore ago