Categories: Sport

FC Hunedoara „joacã” şi pe Internet

Ciprian Marinuţ

Lidera seriei a V-a a Ligii a III-a a mai făcut un pas „virtual” spre promovare, întrucât şi-a lansat, în această săptămână, un site de Internet. Acesta este „îmbrăcat” în culorile alb-albastru, poate fi vizualizat la adresa www.fc-hunedoara.ro şi plasează clubul de pe Cerna între puţinele echipe din eşalonul trei cu o astfel de platformă de promovare a imaginii.

Idee bună, realizare „în construcţie”
Iniţiativa apelării la acest „instrument” de comunicare şi promovare este una lăudabilă, deoarece toate echipele care se respectă sunt deja prezente pe Internet cu site-uri proprii. Mai mult, suporterii care susţin echipa, chiar dacă sunt fani ai legendarului club Corvinul, au deja o astfel de platformă web şi era puţin ciudat ca clubul să nu dispună şi el de un domeniu pe Internet.
Dincolo de laudele pentru idee şi iniţiativă, site-ul mai are nevoie de „ajustări şi adăugiri”, pentru a fi unul competitiv. Este nevoie să dispară paginile „în construcţie” şi să se corecteze legăturile greşite, cum există acum când link-ul galerie foto deschide aceeaşi pagină ca şi cel galerie video. Apoi, pe lângă buna funcţionalitate, cel mai important va fi ca site-ul să ofere informaţii utile din viaţa echipei pentru suporteri, presă şi eventualii sponsori. Aşteptăm, deci, ştiri, comunicate, declaraţii şi altfel de informaţii de interes, despre jucători şi meciuri, oferite cu promptitudine şi obiectivitate.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Visul tau, marinut! Sa ai tot servit pe site-ul fc hunedoara... sa nu mai fie nevoie sa bati drumul pana la stadion ... ca altfel nu ti-am mai vazut muianul in tribuna de vreo 3 ani... nici nu ma mai mir... doar toata lumea stie ca tu esti soricel de birou iar pe la competitii ajungi de pasti si anul nou. la multi ani

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago