Categories: Actualitate

Expertiza criminalistică a fost finalizată

Carmen Cosman

În dosarul accidentului mortal provocat de omul de afaceri din Petroşani, Constantin Grecu (foto), s-a finalizat expertiza criminalistică auto, a precizat procurorul de caz, Dumitru Ilinca.
Chiar dacă a omorât un om, Constantin Grecu este cercetat în stare de libertate, şi asta, pentru că victima se afla lângă zebră şi nu chiar pe ea. „Expertiza a fost finalizată. S-au făcut măsurători la faţa locului şi urmează să fie redactat raportul de expertiză”, a precizat procurorul Ilinca. Expertiza criminalistică auto, aşa cum este denumită, a fost efectuată de un expert ales de Parchet şi  are drept scop stabilirea vinovăţiilor în cazul acestui accident mortal de circulaţie. Pe de altă parte, autoturismul condus de omul de afaceri petroşănean nu va fi expertizat, pentru că nu s-au invocat eventuale defecţiuni tehnice ale maşinii.
Spulberat chiar lângă trecerea de pietoni
Reamintim că, la mijlocul lunii septembrie, un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, care se întorcea acasă de la lucru, a  fost ucis în perimetrul trecerii de pietoni din zona Gării Petroşani, de Constantin Grecu, care s-a urcat băut la volan. Şoferul, care circula cu viteză mare, a fost testat, pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice, iar rezultatul a fost pozitiv, de 0,33 la sută în aerul expirat, după care a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii l-au reţinut pe omul de afaceri pentru 24 de ore, iar apoi acesta a fost adus la audieri la Pachetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, poliţiştii solicitând arestarea lui preventivă. Procurorii l-au pus, însă, în libertate, după ce au concluzionat că victima nu era pe trecerea de pietoni, ci în apropierea ei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un golan,batal Dumnezeu sa-l bata,justitia si politia platita din bani nostri publici ii acopera pe cei bogati (mafioti,politic,....).

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

10 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

3 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

3 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

3 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

3 zile ago