Ex-primarul din Aninoasa şi fosta USP, puşi la plată

Maximilian Gânju

Fostul primar al localităţii Aninoasa, Ilie Botgros (foto), totodată şi preşedinte al Uniunii Social Populare, a fost obligat de instanţă să achite datoria pe care alianţa, desfiinţată între timp, o are din campania electorală.
Nu doar Ilie Botgros trebuie să scoată suma datorată furnizorului de electricitate care a chemat în judecată Organizaţia Aninoasa a USP, ci şi membrii de partid. Judecătoria Petroşani a admis cererea Enel, însă hotărârea primei instanţe nu este definitivă şi fostul primar Botgros poate face apel. Disputa dintre edil, ca reprezentant al fostei USP, şi furnizorul de electricitate a apărut după ce, la alegerile trecute, organizaţia a închiriat mai mulţi stâlpi de iluminat pe care să-şi amplaseze materialele electorale. Botgros era preşedintele PDL la acea vreme şi a candidat din partea Uniunii Social Populare, însă a pierdut alegerile. Chiar dacă USP Aninoasa a dispărut, Botgros a rămas cu o datorie de peste 600 de lei către Enel, bani ce reprezintă contractul de închiriere a opt stâlpi de iluminat pe perioada electorală.
Ex-primarul Aninoasei a recunoscut datoria pe care o are, el fiind răspunzător, dat fiind faptul că era şeful USP, dar a mai susţinut că n-a primit factura şi din acest motiv nu s-a achitat de obligaţie. Imediat după ce a fost dat în judecată, fostul edil s-a angajat să achite datoria împreună cu foştii USP-işti, însă n-a mai făcut acest lucru. Prin urmare, debitorul n-a mai renunţat la acţiune şi magistraţii Judecătoriei Petroşani au hotărât că datoria de 667 de lei trebuie plătită.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la noi, cu ceva funcție pe la o instituție…

19 ore ago

Ne-am speriat degeaba! Ministrul Energiei spune că „taxa pe soare” este un fake news

Adriana Năstase Ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto), a negat luni că statul va introduce o…

19 ore ago

Bulina albă

Natalia Intotero, parlamentar PSD de Hunedoara Pentru că a reușit să-l aducă pe europarlamentarul Guido…

19 ore ago

Bulina neagră

Emil F., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru lovire și alte violențe,…

19 ore ago

A plecat de acasă și l-a lăsat cu doi copii

O hunedoreancă de 24 de ani a fost dată dispărută de concubinul ei, la trei…

19 ore ago

Bărbat lovit cu barosul și călcat cu mașina

O petrecere a fost la un pas de a sfârși cu o tragedie după ce…

19 ore ago