Categories: ActualitateFlash

Eveniment remarcabil la filiala Auto Schunn din Deva. Au fost lansate noile modele Mercedes Benz

Mircea Lepădatu

Vineri, după amiaza, la Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz din Deva, al companiei Auto Schunn Arad, a avut loc un eveniment considerat remarcabil de către toţi cei care se declară fanii automobilelor Mercedes-Benz şi nu doar de către aceştia.
Prezenţă de top la un eveniment deosebit
Mai exact, la centrul amintit, situat pe DN 7, la ieşirea din Deva către Sântuhalm, în prezenţa lui Jurgen Schunn, preşedintele şi acţionarul majoritar al firmei Auto Schunn Arad, a doamnei Elena Kovacs, directorul general al companiei arădene, şi a lui Mihai Leu, ambasadorul de imagine al Auto Schunn, a avut loc prezentarea şi lansarea oficială în judeţul Hunedoara a noilor modele Mercedes-Benz GLA şi noua clasă C.
De fapt, cele două autoturisme, dar şi alte tipuri de Mercedesuri pe care le deţin şi pun în vânzare în România cei de la Auto Schunn Arad, au fost lansate la Deva în cadrul unei reuşite serate VIP, la care au participat invitaţi de marcă, începând cu primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, continuând cu şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu Dumitru, cu oameni de afaceri, administratori de firme şi directori de instituţii financiar-bancare, de asigurări şi din alte domenii din judeţ. Au ţinut să participe la evenimentul de la Deva şi oameni de afaceri din judeţele Sibiu şi Alba.
La deschiderea seratei de prezentare a celor două autoturisme, domnul Jurgen Schunn, preşedintele firmei Auto-Schunn, declara: „Am invitat cu această ocazie autorităţile, clienţii din zonă, pentru a testa noile modele Mercedes, clasa C şi unul nou, GLA. Ne bucurăm că au venit clienţi şi din Sibiu şi alte zone, nu numai din judeţul Hunedoara. Vrem să le prezentăm perfecţiunea, aceste două modele pe care pot să le caracterizez ca fiind îndrăzneţe şi perfecte. Cu o faţă nouă, care se adresează tinerilor şi doamnelor”.
La rândul său, doamna Elena Kovacs, directorul general Auto-Schunn Arad, a subliniat: „Vrem să oferim momente speciale clienţilor noştri din zonă. Avem două modele noi, din Clasa C şi un model nou GLA. Îi invităm pe toţi să testeze aceste maşini. Cele două modele au fost lansate în Germania în 15 martie. Iată că în scurt timp, noi, cei de la Auto-Schunn, am reuşit să le prezentăm şi la Arad şi acum şi la Deva”.
Simboluri ale perfecţiunii şi îndrăznelii
Cele două autoturisme lansate, vineri, la Centrul Auto Schunn din Deva, simbolizează perfecţiunea şi îndrăzneala.  „Prin aceste noi modele, Mercedes-Benz jalonează noi standarde în segmentele din care fac parte, prin calităţile intriseci şi beneficiile aduse experienţei condusului. Astfel, noul Mercedes-Benz GLA reinterpretează, prin designul progresiv, modelul ideal al unui SUV compact, în timp ce noua clasă C este caracterizată de inovaţii tehnice şi detalii de interior ce subliniază confortul revigorant şi sportivitatea rafinată a limuzinei”, se arată în catalogul de prezentare al celor două noi autoturisme. De fapt, hunedoreanul Mihai Leu, cunoscut nu doar ca primul pugilist român care a cucerit centura de campion mondial la box profesionist, ci şi ca un şofer de anvergură, el câştigând în anul 2003 titlul de campion naţional la automobilism, a ţinut să precizeze: „Cele două noi modele se conduc foarte uşor. Sunt maşini foarte bune, nu ai ce defect să le găseşti. Sunt sigure. Am ales să fiu imaginea acestei firme, pentru că oamenii de aici sunt deosebiţi”.
Diplomă de excelenţă, oferită de Auto Schunn
Un moment aplaudat de cei prezenţi la evenimentul de vineri, de la Deva, a fost acordarea de către conducerea Auto Schunn, hunedoreanului Mihai Leu, a unei diplome de excelenţă, din dorinţa ca performanţele sportive ale acestuia să nu fie uitate.
„Avem alături de noi un mare campion, un om ce trebuie să fie un exemplu de caracter şi moralitate pentru toţi tinerii din ziua de astăzi. Suntem mândri să îl avem în echipa noastră pe acest mare campion al României“, a declarat cu acest prilej Jurgen Schunn, preşedintele Auto Schunn.
„Proiectul nostru comun are ca obiectiv să pună împreună valorile imbatabile Mercedes – Benz cu valorile de excepţie ale lui Mihai Leu, care este un valoros ambasador de imagine al Auto Schunn. Dorim să oferim ocazii plăcute clientilor noştri alături de Mihai, cu care am agreat o colaborare îndelungată şi benefică”, a subliniat şi Elena Kovacs, directorul general al Auto Schunn Arad.
Pe scurt, despre Auto Schunn
Auto Schunn Arad este de 20 de ani partenerul producătorului Mercedes Benz. În această calitate, oferă pieţei româneşti servicii de calitate germană pentru toată gama de autovehicule, inclusiv autobuze, autocare, remorci şi semiremorci. Auto Schunn are deschise în România trei Centre  Autorizate de Vânzări şi Service Mercedes-Benz, la Arad, Deva şi Suceava.
Cele două decenii de experienţă ale Auto Schunn pe piaţa românească oferă garanţia unei echipe de specialişti, devotaţi mărcii, devotaţi clienţilor.
Cine este Jurgen Schunn? Născut în România, în judeţul Sibiu, omul de afaceri german reuşeşte prin investiţiile sale în industria românească, să ofere locuri de muncă pentru aproximativ 150 de persoane din Arad, Deva, Craiova, Sibiu şi Suceava.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Buna treaba, interesant articol. Oare se poate face si drive test cu cele doua mașini?

  • Doamne, ce-i mai laudati! Cat v-au platit pentru asemenea articol? O sa merg si eu sa vad daca chiar asa este, ca tot am un Mertan ceva mai vechi.

  • @ giga
    Ce vrei sa spui cu tara arde si baba se chiaptana? De fapt, te întreb ce are coada vacii cu stampila primăriei? Mai exact, ce are faptul ca niște incompetenti si mincinosi conduc in aceasta vreme tara asta, băgand populația in rahat, cu faptul ca mai sunt oameni care mai au încredere sa investească si sa facă afaceri aici? In folosul lor, dar si al celor care își pot permite si vor sa-si cumpere o mașina buna. Adevarul este ca România-i plină de cârcotași!

  • Multumim tuturor cetatenilor judetului Hunedoara care au votat Klaus Iohannis, care au votat impotriva unui partid nereformat, care niciodata pana acum nu a reusit sa se delimiteze de politica domnului Ion Iliescu , omul care a reformat PCR (in PSD).
    Emotia a trecut, toata lumea trebuie sa se puna pe treaba.
    Cei care au castigat nu trebuie sa devina increzuti si cei care au pierdut nu au dreptul sa nu organizeze stanga , pentru a avea un echilibru.
    In sfarsit, cred ca nu mai avem nevoie de 20 de partidulete si 14 candidati. Clasa politica nu are voie sa-si mai bata joc de noi, de electorat.
    Doamne ajuta.

  • Purcel (Molot) mascat in Echilibrium esti induiosator prin multumirile tale. Nu te bucura prea tare. Iti spun ca nu-l cunosti de loc pe Klaus Iohannis. Nu te baza pe sprijinul lui ca nu-l vai avea si nu scapi de justitie. Funia se apropie de pae. Nu este departe ziua cand vei iesi din viata publica.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

5 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

5 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

5 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

5 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

5 ore ago

Bătrân bătut pentru 100 de lei

Pensionarul din Lupeni a fost o țintă ușoară pentru tâlhar și n-a putut opune rezistență,…

5 ore ago