Categories: Comunitate

Eveniment caritabil pentru copiii trataţi la Centrul Maria Beatrice

Magdalena Şerban

Vineri seara, la Deva a avut loc un eveniment caritabil de sprijinire a Centrului Maria Beatrice din Alba-Iulia, organizat de Club Rotary Deva Castrum.
„Am fost alături de prietenii noştri de la Alba Iulia în realizarea unei acţiuni de suflet, ce a urmărit strângerea de fonduri. Acestea au ca destinaţie Centrul Maria Beatrice din Alba-Iulia, locul în care se tratează copilaşi între şase luni şi 18 ani, diagnosticaţi cu afecţiuni neuromotorii. Din cei peste 1.000 de copii trataţi aici de-a lungul anilor, statistica arată că cei mai mulţi provin din judeţul nostru. Aşa că pe lângă spiritul de solidaritate manifestat faţă de Clubul care ne-a «năşit» şi care a demarat proiectul, acesta a fost un motiv în plus pentru a ne implica. Invitaţiile au fost date de membrii Clubului prietenilor lor, partenerilor de afaceri şi cunoscuţilor. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin şi le doresc succes rotarienilor din Districtul 2241- România şi Republica Moldova. De asemenea, aduc salutări prieteneşti domnului DG Mircea Solovastru, iar un cuvânt special de mulţumire şi apreciere îl ofer doamnei PDG Martha Maria Mocanu, care ne-a încurajat, ne-a inspirat şi a participat cu toată generozitatea la acest proiect sensibil”, a spus Iulius Firczak, preşedintele Club Rotary Deva Castrum şi totodată, preşedintele Uniunii Culturale a Rutenilor din România (U.C.R.R).
Complexul de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice din Alba Iulia şi-a început activitatea în 1 martie 2012 şi oferă, lunar, tratamente pentru copii din întreaga ţară. Totodată, aici vin copii din România şi din Diaspora, nu doar cu dizabilităţi, ci şi cei care au suferit accidentări şi au nevoie de recuperare pe termen mai lung.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

8 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

8 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

8 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

8 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

8 ore ago