Categories: Actualitate

Era cât pe ce să intre cu maşina în biserică

Un accident rutier produs în centrul Petro­şaniului se putea transforma într-o tra­gedie. Norocul a făcut ca nimeni să nu fie în faţa unui autoturism scăpat de sub control, care s-a înfipt în scările unei biserici.
”Poliţia municipiului Petroşani a fost se­sizată prin 112 că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 43 ani, a condus un autoturism din parcarea unui hotel, spre cartierul Aeroport, iar în drep­tul unei biserici, a pierdut controlul vola­nului, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a acroşat rampa de acces în in­teriorul bisericii”, a precizat comisarul şef Bog­dan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hune­doara.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri me­dicale. Bărbatul n-a fost testat cu etilotestul pentru alcool, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paşte

48 de minute ago

Felicitare Paşte

48 de minute ago

Felicitare Paşte

48 de minute ago

Felicitare Paşte

57 de minute ago

Felicitare Paşte

57 de minute ago

Felicitare Paşte

57 de minute ago