Când încercaţi să ştergeţi un fişier sau un folder în Windows Explorer, apare întotdeauna o solicitare de confirmare care vă întreabă dacă sunteţi sigur că doriţi eliminarea fişierului.
Aceeaşi fereastră de confirmare se afişează şi în cazul golirii coşului de gunoi. Există situaţii când acest lucru este deranjant, mai ales atunci când doriţi să ştergeţi definitiv mai multe fişiere şi aceste confirmări de ştergere vă întrerup activitatea curentă, fiind necesară confirmarea ştergerii la fiecare fişier.
Dacă doriţi să eliminaţi această funcţie, este suficient să daţi click dreapta pe coşul de gunoi (Recycle Bin) şi să selectaţi link-ul de proprietăţi în meniul contextual şi debifaţi căsuţa „Se afişează dialogul de confirmare a ştergerii”, astfel, solicitarea confirmării este ocolită în mod automat.
În aceeaşi fereastră aveţi posibilitatea setării particularizate a dimensiunii coşului de gunoi sau eliminarea fişierelor şterse în mod direct, fără a mai fi introduse în coşul de gunoi. Această setare poate crea probleme dacă aţi şters în mod accidental anumite fişiere, ele nemaiputând fi recuperate.
Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au desfășurat, împreună cu structuri din cadrul IPJ…
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara au reținut șase persoane în urma perchezițiilor domiciliare efectuate…
Într-o localitate din zonă nu mai e nici o liniște, că s-a ales praful de…
Eduard Flavius Benea, primarul comunei Vorța Pentru că Vorța face parte dintr-un proiect național de…
C.V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost arestat, după ce a încălcat un ordin…
Consiliul Județean Hunedoara a găzduit, ieri, o ședință de lucru pe tema implementării „Proiectului regional…
View Comments
Asta e ce-a mai mare prostie !!! sa debifezi acea optiune. Sti de ce ???? pt ca poti sterge accidental fisiere si nici macar nu le mai poti recupera. Poate munca de zile intregi sau luni de zile se duce in cate-va secunde.