Categories: Sport

Echipa cu care atacăm meciul cu Italia din Fed Cup

Monica Niculescu, noul căpitan al re­pre­zentativei de tenis a României, şi-a luat rolul în serios şi a luat o primă decizie con­tro­ver­sată. Jucătoarea noastră pregăteşte meciul cu Italia, programat în perioada 16-17 aprilie la Cluj-Napoca, în barajul de menţinere în Grupa Mondială şi a anunţat care sunt ju­cătoarele pe care se bazează în Fed Cup, com­petiţie care şi-a schimbat numele şi poar­tă denumirea Billie Jean King Cup în 2021.
Căpitanul nejucător al echipei României a decis să le lase pe dinafară pe două jucătoare importante, Patricia Ţig, locul 63 WTA – a doua cel mai bine clasată româncă din circuitul feminin, după Simona Halep (3 WTA), şi Jaqueline Cristian (140 WTA) care nu intră în calculele noului căpitan.
Monica Niculescu a anunţat jucătoarele pe care se va baza în competiţia inter-ţări: Si­mona Halep, Irina Begu, Mihaela Bu­zăr­nescu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Raluca Olaru. „Am convingerea că împreună cu colegele din această echipă, cărora le sunt recunoscătoare pentru susţinere, putem obţine rezultate frumoase pentru România!”, a fost mesajul noul căpitan al echipei. Mo­nica şi-ar dori ca Sorana să revină la echipa naţională după ce s-a retras în 2018, dar sportiva din Târgovişte a lăsat de înţeles că nu va face acest pas momentan: „Baftă, Moni! Sunt mereu alături de echipă cu su­fletul!”, i-a transmis Sorana noului căpitan.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago