Ecarisajul, scos la licitaţie

02 caine

Nicolle Ebner

Ieri, Consiliul Local Deva a aprobat concesionarea Serviciului public de ecarisaj pe care-l are în subordine şi scoaterea acestuia la licitaţie.

Au apelat la specialişti
La această oră, activitatea de gestionare a câinilor vagabonzi din Deva este nefuncţională. Municipiul are în posesie o suprafaţă de teren de aproape 3.600 metri pătraţi, pe Valea Cernei (Sântuhalm), unde s-a amenajat un refugiu în care o societate non-profit se ocupă de îngrijirea unui număr de peste 400 de câini fără stăpân. Alte 600 de animale trăiesc în libertate, pe străzile oraşului. Prin concesionarea Serviciului de ecarisaj prin licitaţie deschisă, Primăria Deva speră să selecteze societatea care oferă raportul optim între preţ (mic) al tarifelor şi calitate (mare) a serviciilor. Vor primi puncte suplimentare la evaluare, societăţile dispuse să angajeze personal din rândul şomerilor deveni.
Potrivit studiului de fundamentare, viitorul operator în acest domeniu va captura câinii fără stăpân, pe baza reclamaţiilor scrise ale persoanelor fizice sau juridice.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.