Categories: Actualitate

Dramă într-o familie din Hunedoara: și-a omorât nevasta, apoi și-a pus ștreangul de gât!

În dimineaţa acestei zile, de sâmbătă, la ora 09:21, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către de către o femeie din localitate cu privire la faptul că un minor în vârstă de aproximativ 3 ani, (vecin al acesteia) i-a relatat faptul că mama sa ar fi fost ucisă de către tatăl său, în apartamentul în care aceştia locuiau.  De urgenţă, s-a deplasat la faţa locului, pe str. Topitorului, o echipă operativă care a constat că faptele sesizate se confirmă.

Femeia, Mariana Z. A fost găsită moartă în bucătăria locuinţei, pe corpul acesteia putând fi observate mai multe lovituri de cuţit, în timp ce bărbatul, Ovidiu Z.. în vârstă de 35 de ani, prezumtivul autor al faptei de omor calificat, a fost spânzurat de o ţeavă de gaz, într-un din camerele apartamentului. În afara băieţeluluii de 3 ani, cei doi mai au un fiu, de 13 ani, care în momentul comiterii faptelor nu era acasă. Cazul a fost preluat de procurorul competent, din carul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

De subliniat faptul că tragedia s-a produs în acelaşi cartier în care, în urmă cu peste o lună, un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie cu o armă de vânătoare, după care s-a sinucis cu aceeaşi armă. (Mircea Crivăţ)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Primare i-a atitudine ,conduci orasul ,lumea se omoara de saracie ,cauta investitori si da drumul la locuri de munca ,in amandoua cazuri si cel cu pusca si asta ,din cauza banilor care nu mai ajungeau in familie sau intamplat aceste omoruri .

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

21 de ore ago