Comunitate

Dragostea a fost răsplătită la Dobra

Magdalena Șerban

Vineri, primarul Ovidiu Pădurean și viceprimarul Dalia Colţatu, au făcut un tur de forță prin satele comunei Dobra pentru a-i premia pe cei care se pare că stăpânesc foarte bine secretul longe­vi­tății unui cuplu, marcând 50 de ani de căsnicie. Aceștia au primit flori, diplo­me și câte 500 de lei, edilii fiind în­tâm­pinați cu multă ospitalitate și căldură sufletească.

 

Opt perechi de aur

„O căsătorie de cinci decenii este o mare valoare care s-a format de-a lun­gul anilor prin dragoste, respect, în­cre­dere și devotament reciproc. Mariajul înseamnă, înainte de toate, asumare totală, curaj, statornicie, fidelitate și sin­ceritate, dar cel mai mult răbdare, înțele­gere, dragoste, milă și îngăduință pentru celălalt, spirit de jertfă și credință vie. Din acest motiv ne înclinăm cu respect în fața celebraților și le dorim viață lun­gă, multă sănătate, fericire și la mulți ani! Demersul nostru s-a înfăptuit și în trecut și cu siguranță va continua an de an. Ce ne dorim este să mărim suma, totul scumpindu-se, între timp. Bineînțeles, trebuie adoptată o altă hotărâre de Consiliu Local. Este o acțiune de suflet pentru noi, în primul rând, Măcar atât să facem, în semn de mare prețuire și respect. Mult bine și Doamne ajută”, a afirmat primarul din Dobra, Ovidiu Pădurean.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

19 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

19 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

19 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

19 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

19 ore ago