Două trupe din judeţ, la turneul final al campionatului naţional de minifotbal

Ovidiu Mănăstire

Echipele Sporting Brad, reprezentanta campionatului municipal Realsport Deva, şi MFC Corvinul Hunedoara, reprezentanta campionatului municipal Hunedoara, participă în aceste zile la turneul final al campionatului naţional de minifotbal. Ambele au debutat cu dreptul în competiţie şi speră la calificarea în sferturile de finală.
Sporting Brad a învins campioana naţională
Două echipe hunedorene de minifotbal fac parte din cele mai bune 20 de formaţii din ţară ce participă în aceste zile, la Bacău, la turneul final al campionatului naţional de minifotbal. Competiţia a început miercuri şi se va încheia duminică. Campioana Devei, Sporting Brad, face parte din grupa A, debutând cu dreptul în competiţie, cu o victorie la penaltiuri împotriva campioanei en-titre, Hermanstadt Sibiu. La finalul timpului regulamentar scorul era 0-0, iar după executarea penaltiurilor, Sporting s-a impus cu 3-2, acumulând două puncte. Din păcate, în a doua partidă, Sporting Brad a cedat la limită, scor 0-1, în faţa echipei Beer Hunters Alba Iulia. În grupă, campionii Devei vor mai întâlni pe Sanorom Boloteşti şi Divertis Târgovişte.
Debut cu victorie pentru MFC Corvinul
Cealaltă grupare din judeţ, MFC Corvinul Hunedoara, face parte din grupa D iar în prima partidă a învins cu 3-1 formaţia Lin&Ema Alba Iulia. Trupa de pe Cerna va mai întâlni echipele Old Boys Bucureşti, AEK Oradea şi Extratereştrii Bistriţa. Primele două echipe clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, care vor avea loc azi, între orele 19.00 şi 22.00. Mâine se vor disputa semifinalele, iar finalele vor avea loc duminică, cea mică de la ora 17.30 iar cea mare de la ora 18.30.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.