Categories: Stiri

Dosarul lui Mărgan nu se întoarce la Parchet


Ieri, Judecătoria Deva a dispus trimiterea în judecata de fond a dosarului în care Cornel Crîznic (foto), zis „Mărgan”, Ionuţ Cornel Crîznic şi Claudiu Matei Florin sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, decizia instanţei fiind definitivă. Asta, după ce magistraţii au încheiat procedura de Cameră preliminară şi au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul întocmit de procurori. Faptele din acest dosar s-ar fi petrecut în luna martie a acestui an, fiind vorba de o încăierare între mai multe persoane care a avut loc într-un local din Deva. Iniţial, Mărgan, dar şi ceilalţi doi bărbaţi trimişi în judecată au fost puşi sub control judiciar, măsura fiind revocată în luna august. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ba suferiti :))) daca omu i prost si cauta cearta... bate femei... face japca... i pera de vina? :)))) numa incet ca imd crapati de invidie... si pe control judiciar au stat doar margan si matei care alti doi? :)))) baderca ai pus pe unguru si pe faur , balsa etc sa dea declaratiii mincinoase... si acum se intoarce impotriva voastra tot pt ca asta ati cautat... si ca unguru a batuto pe aia si pe italieni i vina lu pera... ca baderca o luat somn de la un copil i vina lu pera crapati

  • Mai lasane acuma gabore tot te bagi sa bagi hara bagatias p... in ... g... de papagal jegos si corupt... sclavu lu margan si baderca... :)))))

  • Uiii asta sheee fain i in pozaa tat tat tat i Jagg Norissz :)))) daca il inconjoara sase sa il bata ... el le zice baaa vam inconjurat... tat tat i zmardoi :))) din cosheniii

  • Ba BULAN ny-i vorba de nici un gabor. Poate tu esti gabor sau vreun sifon la gabori. Piate sifonezi si tu lui berbeceanu cum sifona jigodia de PERA. Esti un analfabet dupa cum te exprimi, drept pt care sa-mi s..i p..a tu si mata.

  • De p...t nu te p..i tu pe mine ca te curentez la 380. Dupa cum te exprimi eu zic ca esti o boritura de tigan boschetar, iar cu privire la margan si baderca nici nu ma salut cu ei, iar daca au gresit cu ceva sa mearga la puscarie. Acolo o sa ajungi si tu. Bulangiule.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

12 ore ago