Categories: Actualitate

Dosare pentru alcool la volan şi conducere fără permis

Aproape ca în fiecare weekend, şi la finele săptămânii trecute poliţiştii rutieri au avut o ”recoltă” bogată. Mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi la volan, dar a fost descoperit şi un tânăr care conducea fără permis.

Astfel, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe raza oraşului Uricani, iar la testarea pentru alcool s-a stabilit că avea o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi poliţiştii Formaţiunii Rutiere Haţeg au oprit în trafic, pe DN66, în localitatea Livadia, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Hunedoara. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat. La Orăştie, un tânăr de 32 de ani a fost oprit în trafic, pe raza municipiului, iar la verificarea actelor s-a constatat că nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru infracţiunile comise. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

22 de minute ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

17 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

17 ore ago