Categories: Actualitate

Dosare penale şi condamnaţi pentru infracţiuni rutiere

Alice Brandisz

Miercuri, poliţiştii hunedoreni au prins un bărbat de 42 de ani din Hunedoara, condamnat la patru ani şi 10 zile de închisoare pentru infracţiuni rutiere.
Prima dată, şoferul a fost depistat de poliţiştii rutieri în octombrie 2015, în timp ce conducea o maşină  în Hunedoara, având permisul de conducere anulat. Atunci, acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în noiembrie anul trecut, aceeaşi persoană a fost prinsă în trafic, într-o situaţie similară, plus o alcoolemie în sânge peste limita legală. Aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 1,24 ml/l, alcool pur în aerul expirat. A fost trimis în faţa instanţei, care l-a condamnat la patru ani şi 10 zile de închisoare. Bărbatul a fost predat la Penitenciarul Bârcea Mare, să-şi execute pedeapsa.
Tot miercuri, personalul medical din cadrul U.P.U. Orăştie a anunţat Poliţia din oraş că în urma unui accident rutier o persoană s-a prezentat la urgenţă după ce a suferit vătămări corporale. În urma verificărilor făcute de poliţiştii rutieri, s-a descoperit că în aceeaşi zi, un tânăr de 25 de ani din comuna Orăştioara de Sus, care se afla la volanul unui autoturism pe DJ 705 A, a accidentat uşor un pieton de 35 de ani. Persoana s-a angajat în traversarea drumului din Ludeştii de Jos printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. După ce a lovit omul, şoferul a fugit de la locul accidentului. Ulterior a fost identificat şi i s-a întocmit dosar penal.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago