Sport

Doi ugandezi la Retezatul Hațeg

CSO Retezatul Hațeg a luat act de dorința jucătorului Darius Pușcă de a-și continua activitatea la o altă formație din județul Hunedoara și a acceptat propunerea de transfer venită de la echipa Jiul Petroșani.

Se întoarce acasă
Darius Pușcă pleacă astfel de la echipa pentru care a jucat în mare parte a carierei, contribuind decisiv la rezultatele foarte bune din ultimii ani, totodată fiind unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Retezatului din istoria recentă a echipei. În acest campionat el a jucat în 14 din cele 15 jocuri și a înscris 2 goluri pentru echipa noastră.
În altă ordine de idei, clubul din Hațeg a încheiat lista jucătorilor nou-veniți, înregistrând primele transferuri internaționale din istoria fotbalului hațegan. Astfel, au fost semnate con­tracte cu doi jucători ugandezi, totali­zând astfel un număr de 10 jucători nou-veniți în această iarnă. Ugandezul Lawrence Nduga (foto stânga) are 27 de ani și evoluează pe postul de mijlo­caș ofensiv. Ultima lui echipă a fost Orapa United din primă ligă din Botswana. Are în palmares și o se­lec­ție în naționala Ugandei. Celălalt jucă­tor trans­ferat din Uganda este Islam Ssemakula (foto dreapta). El are 25 de ani și este fundaș central. Acesta a ju­cat doar pentru echipe din țara natală.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

15 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

15 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

15 ore ago