Carmen Cosman

Două persoane se află  înscrise în lupta pentru şefia organizaţiei judeţene a PDL, după ce alţi doi candidaţi, creditaţi cu şanse reale, au decis să se retragă din cursă.
 

Un candidat puternic şi un outsider
Fostul subprefect al judeţului Hunedoara, Dorin Gligor (foto), şi city-managerul Petrilei, Dorin Curtean, sunt singurii candidaţi care vor intra în lupta pentru şefia PDL Hunedoara. Tiberiu Iacob Ridzi, fost preşedinte al PDL Hunedoara, respectiv Viorel Arion, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, au decis să nu mai candideze, deşi iniţial, au luat în calcul această variantă.
Candidatura lui Dorin Curtean este privită cu suspiciune, iar mulţi îl văd doar ca pe iepuraşul care aleargă în cursă pentru a da impresia de competiţie internă în PDL, mai ales că este foarte puţin cunoscut la nivel judeţean. Acesta susţine, însă, că nu a fost sfătuit de nimeni să candideze şi a fost doar decizia lui. „A fost iniţiativa mea. Candidez la această funcţie din proprie iniţiativă şi nu sunt împins de la spate de alte persoane”, a declarat Dorin Curtean.

Echipa l-a convins să candideze
În schimb, Dorin Gligor spune că, înainte de a intra în cursă, s-a sfătuit cu alţi colegi de partid şi şi-a depus candidatura în ultima zi în care putea să o facă, adică vineri după-amiaza. „În urma consultărilor cu colegii mei de partid, cu primarii PDL din judeţul Hunedoara şi preşedinţii organizaţiilor locale, am ajuns la decizia de a demisiona din funcţia de subprefect şi a-mi depune candidatura la preşedinţia organizaţiei judeţene. A fost o decizie foarte grea, pentru că funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL este una care, implică o uriaşă responsabilitate. Am făcut însă acest pas, bazându-mă pe o echipă pe cât de reprezentativă pentru PDL Hunedoara, pe atât de tenace şi bine intenţionată”, a declarat fostul subprefect Dorin Gligor, candidatul la preşedinţia organizaţiei judeţene a PDL Hunedoara. Alegerea noului preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Hunedoara va avea loc duminică, 27 martie, la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • DORIN GLIGOR ESTE UN OM DEOSEBIT. Eu unul urasc tot ce inseamna clica portocalie a lui Base, insa pe acest omil respect. Ar fi un mare plus pentru portocalii... (sunt sigur insa ca fiind prea cinstiti si corect, nu il vor alege....doar suntem in tara lui Base!!!)

  • Pentru binele judetului (cetatenilor simpli)este bine sa castige Curtean Dorin care nu are in spate oameni mari din PD-L (care apoi dupa alegerea lui Boc uita cine la ajutat iar cetateni nu uita guvernarile dezastroase ale lui Boc),mai este o saptamana si se pot intampla multe.

  • deveanu gheorghe spune:
    22 martie 2011 la 12:05
    se dovedeste inca o data (daca mai era nevoie) cat de imbecila este numirea de oameni inregimentati poltic pe functii de administratie publica. Ei sunt fals obiectivi, nu se pot departa de partidul din care provin, iar la o adica, isi reiau fara jena carnetul de partid si parasesc corabia – chiar si pe furtuna.
    Este urgen si imperios necesara depolitizarea administratiei locale, prin formarea si numirea unor specialisti formati special pentru acele functii, dar care sa nu aiba nicio legatura cu foirmatiile politice aflate in lupta. Si in special, prefectii si subprefectii, pot si trebuie sa fie absolventi de scoli de specialitate si independenti politic.

  • ridizi si familia PDL ce mai poata sa faca in acest judet ?/ sa faca licitatii contestate ???
    pacat de tinerii din PDL ca au invatat lucruri urite depsre politicieni

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

18 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

18 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

18 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago