Categories: EvenimentFlash

Doi hunedoreni au decis s-o termine cu viaţa. Amândoi şi-au pus ştreangul de gât

Loredana Goangă

Doi hunedoreni nu au mai găsit altă soluţie de a-şi rezolva problemele decât prin a-şi pune ştreangul de gât şi astfel să îşi încheie socotelile cu viaţa.

A fost găsit de rude

Un bărbat din comuna Pui a fost găsit spânzurat chiar de rudele sale, după ce acestea au văzut cu nu mai răspunde la telefon. Tănărul avea 29 de ani şi era necăsătorit.

Cadavrul a fost descoperit miercuri seara, în jurul orei 22.00, de rudele sale, care au alertat imediat autorităţile. În ciuda faptului că la faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, medicii nu au putut să îl readucă la viaţă.

Dulgheru Ioan avea 29 de ani şi a lucrat în străinătate. Din motive ştiute numai de el, acesta a decis să îşi pună capăt zilelor, drept pentru care a pus mâna pe un cablu metalic şi s-a spânzurat de un candelabru, chiar în locuinţa lui. În urma sa a lăsat un bilet de adio în care le cere rudelor să îl ierte şi le spune că îi pare rău, însă gestul nu şi l-a motivat.

Potrivit subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, în cauză nu există suspiciunea unei infracţiuni, fiind vorba de o sinucidere, iar pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Hunedoara şi urmează ca în urma necropsiei să se stabilească, mai exact, cauza morţii.

Spânzurat în plină stradă

Cea de-a doua sinucidere a avut loc astăzi, joi, în jurul amiezii, pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara. În acest caz este vorba de un bărbat de 53 de ani, din Hunedoara, tată a opt copii,  care şi-a legat ştreangul de un copac,  la o distanţă de aproximativ 1,5 metri faţă de sol. Se pare că de data aceasta bărbatul a consumat băuturi alcoolice cu o seară înainte, motiv pentru care s-a certat cu familia. Din spusele rudelor, joi dimineaţa acesta a plecat tot la băut, iar din cârciumă s-a oprit la locul unde a hotârât să-şi curme viaţa.

 

 

 

 

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago