Categories: Eveniment

Doi hoți minori cercetați de polițiști

Poliţia Municipiului Lupeni efectuează cercetări în cauza privind doi suspecţi, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani, ambii din Lupeni, cu privire la care  s-a stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că  au comis mai multe infracţiuni de furt calificat pe raza municipiului Lupeni, în perioada  mai 2012 –octombrie 2013.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că minorii respectivi, în data de 14 mai 2012, pe timpul zilei, i-au furat unei femei în vârstă de 64 de ani, din Lupeni, o poşetă în care se aflau bunuri în valoare de 625 lei.

Totodată, în data de 04 martie 2013, suspecţii au furat un portmoneu din plasa unei persoane în vârstă de 60 de ani, din Lupeni, prejudiciul cauzat fiind de 24 de lei, iar în data de 09/10 octombrie 2013, unul dintre suspecţi a pătruns prin escaladare pe terasa locuinţei unui bărbat în vârstă de 75 ani, din Lupeni, de unde a furat bunuri în valoare de 750 de lei, prejudiciul fiind recuperat în  proporţie de 80 la sută.În cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi. (M. Crivăț)

 

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago