Categories: Sport

Doi candidaţi pentru preşedinţia AJF Hunedoara

Nicolae Gavrea

Conform regulamentului Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, după decesul preşedintelui prof. Mircea Sîrbu, survenit pe data de 8 ianuarie 2018, astăzi se vor organiza alegeri pentru funcţiile de conducere la această AJF. Asta pentru că statutul şi regulamentul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) stipulează că alegerile pentru funcţia de preşedinte al AJF trebuie organizate în maximum 30 de zile de la vacantarea postului.

În urma hotărârii Comitetului Executiv al AJF Hunedoara, alegerile pentru preşedintele asociaţiei vor avea loc astăzi, 7 februarie, de la ora 13.00, la Deva, în sala Inspectoratului Şcolar Judeţean, odată cu alegerile pentru posturile de vicepreşedinte, două la număr, al AJF Hunedoara. În acest sens, tot cu respectarea prevederilor regulamentare, a avut loc şi depunerea de dosare, în termen, cu 15 zile înainte de desfăşurarea alegerilor, a celor care doresc să candideze. Actele trebuiau depuse până la data de 22 ianuarie, ora 14.00, la Comisia de analiză şi validare a dosarelor candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF, comisie compusă din Lucian Jorza (preşedinte), Sever Bogdan şi Aurelian Băleanu (membri). După expirarea acestui termen, AJF a confirmat pentru mass-media că au fost depuse contestaţii, în termenul legal, iar comisia de soluţionare a acestora a dat o hotărâre privind validarea dosarelor candidaţilor la funcţiile de preşedinte respectiv vicepreşedinte ai AJF Hunedoara la alegerile din data de 7 februarie.
Totodată, Comitetul Executiv al AJF Hunedoara întrunit în termen a făcut public un comunicat către membrii afiliaţi şi toate persoanele interesate, în care precizează următoarele:
„Vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile articolului 44, aliniat 3, şi articolul 46, aliniat 3, din Statutul AJF Hunedoara, Comitetul Executiv al AJF, întrunit statutar la data de 23.01.2018 şi ţinând cont de hotărârile Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF întrunită în data de 22.01.2018 şi a Comisiei de soluţionare a contestaţiilor privind validarea dosarelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF întrunită în data de 23.01.2018, a luat următoarele hotărâri:
1. Aprobă dosarele pentru funcţia de Preşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi: Petrean Cristian Ştefan şi Stelescu Ioan
2. Aprobă dosarele pentru funcţia de Vicepreşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi: Coroiescu Cristian Cornel, Diniş Damian, Gîţ Cristian Emil, Hriţac Vasile şi Ştefan Marius Claudiu”.
Până la finalizarea alegerilor, conducerea interimară a AJF Hunedoara este asigurată, conform regulamentului, de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, Damian Diniş fiind ales pentru această funcţie, în urma votului membrilor Comitetului Executiv.
Precizăm că la adunarea generală de alegeri este aşteptat să participe şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a luat parte şi la funeraliile lui Mircea Sîrbu. Profesorul Mircea Sîrbu, care a încetat de viaţă la vârsta de 67 de ani, a fost cel mai longeviv preşedinte de AJF din ţară, fiind în fruntea forului din judeţul Hunedoara de la înfiinţarea acestuia, din 1990.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

5 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

5 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

5 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

5 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

5 ore ago