Doar un concurent pentru şefia Casei Judeţene de Sănătate

Oana Mihnea

Doar un singur candidat din judeţ va participa la examenul din 2 martie pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Hunedoara.
Dosarele de înscriere la concurs s-au depus până în 19 februarie, iar la sfârşitul săptămânii trecute a fost afişată lista cu rezultatele selecţiei acestora. Astfel, conform informaţiilor postate pe site-ul CNAS, de la noi din judeţ s-au înscris două persoane pentru concurs, una dintre acestea fiind Ecaterina Cumpănaşu (foto), actualul director interimar al CJAS Hunedoara. Celălalt dosar a fost respins, deoarece candidatul nu îndeplineşte o condiţie din cele cerute, şi anume, nu are minimum cinci ani pe un post de conducere. Prin urmare, la proba scrisă, care va avea loc în 2 martie, va participa doar Ecaterina Cumpănaşu. Pentru promovare, trebuie să ia cel puţin nota şapte, iar interviul va avea loc în cel mult patru zile după susţinerea probei scrise.
CNAS organizează concurs pentru toate subunităţile din ţară, după ce la începutul lunii octombrie a anului trecut, toţi directorii caselor judeţene de sănătate au fost suspendaţi din funcţii în urma unui ordin emis de preşedintele instituţiei.

Mesagerul Hunedorean