Categories: ActualitateUltima Ora

DJ 706 A, de la Mintia la Bejan, intră în reparații

Porțiunea din drumul județean 706 A, care face legătura între podul de la Termocentrala Mintia cu podul din localitatea Bejan, va fi reparată de urgență. Acest lucru va fi posibil datorită discuțiilor avute de deputatul Laurențiu Nistor (foto), preşedintele organizaţiei judeţene a PSD,  cu cei de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), prin care le-a prezentat starea deplorabilă în care se află calea de acces, cerându-le să intervină.

Potrivit deputatului hunedorean, lucrările de reabilitare a drumului vor începe din 5 mai, așa cum au hotărât cei de la CNADNR. Reparațiile vor fi executate, pe propria cheltuială, de compania care lucrează la construcția Autostrăzii Lugoj – Deva, Lot 4, din zona Șoimuș – Dobra. Asta pentru că, drumul județean 706 A a fost grav deteriorat de vehiculele de mare tonaj care transportă materiale pentru contruirea autostrăzii. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mesajerule, incepu campania ? sau ce ragaiti aberatii dastea ?
    Baaai ce pile are Nistoras asta la Doamne Doamne, ca fac aia de la CNADNR drumuri gratis.
    Mesagerule, vezi ca s-a invechit placa asta cu "asfaltarea pentru voturi", si cum e cu legea domnu Nistor', alo' fraierii care daca nu au ce face citesc buda asta de articol, vedeti ca banii si legea nu prea merg chiar asa cum ne crede Nistoras de bolovani pe toti.
    Mars Nistoras ca te urecheaza Ponta, pai cum nu a facut un metru de autostrada din 2012 pana acu, te gasisi matale sa pui pe cei de la autostrazi sa sponsorizeze ulite comunale ???
    Bai ce jeg a devenit Mesagerul PSD ?!!

  • Mai jegosule ce a facut Nistor pentru comuna voi nu sunteti instare ca sa intretineti.Cine la vazut vreodata pe jegu de Irimie sa vina prin sate cum facea Nistor.Irimie vine numai cand cerseste voturi.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago