Politica si administratie

Dispecerat pentru drumurile înzăpezite

Sorina Popa

De ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara funcţionează un dispecerat permanent dedicat activităţilor de deszăpezire şi de întreţinere a drumurilor judeţene. Astfel, hunedorenii pot anunţa cazurile în care este nevoie de intervenţia echipelor care se ocupă cu degajarea arterelor rutiere de zăpadă şi gheaţă.

Au GPS-uri pe ele
”Consiliul Judeţean Hunedoara pune la dispoziţie, începând de astăzi (n.r.-ieri), un număr de telefon la care pot fi anunţate problemele apărute pe drumurile din judeţ pe timp de iarnă. Tot începând de astăzi puteţi urmări şi noua pagină Consiliul Judeţean Hunedoara – Dispecerat Drumuri Judeţene unde vor fi postate informaţii la zi despre cum se circulă pe drumurile aflate în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara. Link spre pagină: https://www.facebook.com/drumuri hunedoara/?modal=admin_todo_tour
Dispeceratul va funcţiona non-stop, iar problemele apărute pot fi sesizate la numărul de telefon 0737/553971, astfel încât drumarii să poată interveni cu operativitate”, susţine Melania Iscru, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Administratorul public al judeţului, Costel Avram, a declarat recent că utilajele de deszăpezire au montate GPS-uri, pentru a se cunoaşte în orice moment unde intervin. Bugetul pentru sezonul rece, pentru deszăpezire, se ridică la 2,5 milioane de lei, dar banii, dacă nu trebuie, nu vor fi folosiţi în totalitate.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Felicitari CJ Hunedoara ! Eu am umblat destul de mult Iarna pe DN66A si pe asa zisul "Drumul lu Basescu " , Uricani -- Campusel si am fost placut impresionat de dezapezirea facuta pe acest drum . Sper ca si in aceasta iarna lucrurile sa decurga normal si sa va deranjam cat mai rar. Mult succes in activitate domnului Costel Avram dar e bine sa stie ca pe drumul de care vorbesc nu cred ca exista nici semnal GPS si nici telefonie mobila.

  • Ma scuzati, am fost bucuros v-am laudat si mi-am uitat meseria .. Pagina nu este momentan, sper disponibila..

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

12 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

12 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

12 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

12 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

12 ore ago