Categories: Comunitate

Deschiderea patinoarului din Deva, amânată

Natalia Bumbac

Deschiderea patinoarului artificial din Deva a fost amânată pentru miercuri, 6 decembrie, iniţial data deschiderii fiind programată în primele zile ale lunii decembrie. Amânarea a fost cauzată de condiţiile meteorologice nefavorabile funcţionării în condiţii optime a instalaţiei de îngheţare, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Deva într-un comunicat.
Patinoarul a fost amenajat în incinta ştrandului, are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi o capacitate maximă de 130 de persoane. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei – pentru o serie de patinaj (două ore), la care se adaugă închirierea patinelor – 10 lei. Baza sportivă şi de agrement va fi deschisă timp de trei luni şi va avea următorul program: de luni până joi de la 12.30 până la 22.00, cu pauze de 30 de minute între fiecare serie de două ore. Vinerea, sâmbăta şi duminica, patinoarul se va deschide mai devreme, de la ora 10.00 şi va fi structurat la fel ca în celelalte zile. După fiecare serie de patinaj, gheaţa va fi curăţată.
„Închirierea patinelor se face pe baza unuia dintre următoarele documente: carte/buletin de identitate, permis de conducere auto sau paşaport. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani pot închiria patine pe baza carnetului de elev. Accesul la patinoar al copiilor cu vârsta mai mică de cinci ani este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj. Orice persoană care utilizează patinoarul artificial are obligaţia să respecte regulamentul de funcţionare a bazei sportive. Orice încălcare a acestuia duce la evacuarea din incinta complexului, fără restituirea sumelor achitate şi interzicerea accesului în perimetru pe o perioadă nedeterminată”, se precizează în comunicatul Primăriei municipiului Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

9 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

9 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

9 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

9 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

9 ore ago