Deputatul PNL Lucian Heiuş taie în carne vie

Sorina Popa

Liderul judeţean al PNL, deputatul Lucian Heiuş (foto), taie în carne vie. După alegerile europarlamentare, deşi liberalii au ieşit pe primul loc, se pare că nu se culcă pe o ureche şi încep şi măsurile drastice.
Ieri, în Biroul Politic Judeţean al PNL Hunedoara, s-a decis ca două organizaţii de partid, PNL Vulcan şi PNL Brănişca să-şi schimbe conducerile, deoarece nu au obţinut un scor de peste 20 la sută la alegerile pentru Parlamentul European.
Rând pe rând, vor fi luate la puricat toate filialele care au înregistrat sub 20 la sută la europarlamentare, susţine deputatul PNL Lucian Heiuş.
„Este normal să facem analizele acestea, după alegerile din 26 mai. PNL a obţinut o medie de 26,5 la sută pe judeţ la europarlamentare. Toate organizaţiile care au avut un scor de sub 20 la sută trebuie repornite. E nevoie de alte soluţii în aceste filiale. Buboiul trebuie spart! Şi exact asta voi face. Vom indentifica candidaţii pentru funcţia de primar în aceste organizaţii, vom vedea cum se descurcă la alegerile prezidenţiale, ce scor iau şi analizăm fiecare situaţie în parte”,
a declarat Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
Heiuş spune că trebuie învăţaţi şi cei care sunt mai noi în viaţa politică. LIderul liberalilor hunedoreni mai spune că vor fi clarificate şi alte aspecte din unele organizaţii unde treaba nu merge aşa cum ar trebui.

Un gând despre „Deputatul PNL Lucian Heiuş taie în carne vie”

  1. Domnule deputat dacă aveți singe in instalație de ce nu-l dai afară pe Ritzi(Primarul Petroșani) deoarece nu m-ai este de mult la PNL ci este la PSD Petrosani,in campanie nu sa implicat de loc rezultat 15% oare știe ORBAN .

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.