Deputatul PNL Florin Roman nu a reuşit să ajungă la şefia Comisiei de Administraţie Publică

Sorina Popa

Ieri, în Comisia pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaţilor s-a votat pentru desemnarea unui nou preşedinte.
Potrivit deputatului PNL Florin Roman (foto), cel care a condus câteva luni organizaţia judeţeană Hunedoara a liberalilor, de 27 de ani, preşedinţia acestei comisii revine PNL. „Este o cutumă. Procedura prevede că preşedintele comisiei se desemnează în funcţie de procentele partidelor, dar există şi o cutumă că şefia ei aparţine de 27 de ani PNL. Săptămâna trecută, grupul PNL din Camera Deputaţilor m-a nominalizat pe mine pentru funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului. Niciodată, în 27 ani, nu s-a intervenit peste decizia politică. Astăzi (n.r.-ieri), însă, s-a întâmplat. Votul a fost de 10 «împotrivă» şi patru «pentru» numirea mea la şefia acestei comisii. Cei de la PSD, ALDE, UDMR şi Minorităţi au votat împotrivă, iar PNL şi USR pentru. Oricum, grupul PNL din Camera Deputaţilor a trimis o adresă cu propunerea pentru preşedinţia Comisiei către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, tot eu fiind nominalizat de către PNL”, a declarat deputatul liberal pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Comisia pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului are 25 de membri. Deputatul PSD de Hunedoara, Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a social-democraţilor şi deputatul Sorin Marica sunt membri ai acestei comisii.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • A fost firesc să respingă un obraznic ca tine, care nu ai nici o substanță. Liberali, căutați un deputat pentru comisie nu un cabotin, un caraghios.

  • Toti o apa si-un pamant!
    Arata-mi un deputat care nu este sau a fost nesimtit sau obraznic.
    De caraghiosi nu mai vorbim.

  • Ce-ti mai place ciolanul popandaule! Asta cand prinde mocrofonul prin parlament,zici ca el a desfundat WC-ul! Mare prostovan,cum l-au suportat liberalii hd pe acest limbricoid,acest lingau al lui hava! Mai prostovan decat fostul tatuc al pdl-ilor basescu! Cea mai buna echipa o face cu "marea doamna"a liberalismului hunedorean(cu adanci radacini psd)-harau neni! Bravo martafoiule!

  • Ca să nu mai fie în Parlament nesimțiți, obraznici și caraghioși, ca măcar unul să fie cum trebuie ar fi nevoie ca Eu, cel de mai sus, să candideze. Întrebarea este dacă ar lua măcar 10 voturi ?

  • Ați văzut aseară Starea nației ? L-am admirat pe papagalul de Florin Roman în toată splendoarea lui.

  • Beiuș am vazut deputat cu 200 de voturi ajuns in parlament. Un impostor si nesimtit ordinar.
    Lasa tu gargara cu 10 voturi ca Nu ma intereseaza sa intru in zona politica deloc.

  • Așa este corect. Nu te interesează deoarece 200 de voturi sunt o imensitate de voturi pentru tine. Nu încerci deoarece știi că nu ai nici o șansă. Pe de altă parte tot ceea ce legea nu interzice e permis. Așa că pentru tine stadiul de lătrău anonim e sublim. Dacă ești sublim vino cu numele real și autobiografia ca să rupi gura târgului.

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago