Deputatul liberal Carmen Hãrãu solicitã liderilor PSD o campanie electoralã constructivã şi decentã

Natalia Bumbac

Deputatul Carmen Hărău (foto) a susţinut o conferinţă de presă în care a criticat atitudinea conducerii PSD Hunedoara, acuzând-o că duce o campanie de denigrare la adresa sa şi a liberalilor, lansând un apel la decenţă. În plus, parlamentarul a afirmat că social-democraţii au împiedicat în Consiliul local al municipiului Hunedoara mai multe proiecte interesante pentru cetăţeni.
„Calomniatorii prieteni cu politicienii”
„A trecut mai bine de un an de atacuri la persoană absolut incalificabile în legătură cu care nu am înţeles să protestăm public şi să facem proces de intenţie PSD, deşi sunt clare relaţiile de prietenie şi colaborare între calomniatori şi politicienii din conducerea PSD Hunedoara. Nu vom intra în această polemică josnică. În ultimele luni ale anului trecut însă, PSD a încercat blocarea în Consiliul Local Hunedoara, şi nu numai, a unor proiecte de interes pentru hunedoreni şi a jignit şi umilit într-un mod greu de imaginat pensionarii Hunedoarei (n. r. în dezbaterile pe tema alocării de bani de la bugetul local pentru organizarea Revelionului pensionarilor). Lucru şi mai grav, (…) ne trezim cu hunedoreni, chiar membri ai PSD, urmăriţi, ameninţaţi şi marginalizaţi, pentru că au îndrăznit să participe la Revelionul organizat de primărie şi s-au fotografiat cu deputatul de la Hunedoara, făcându-le publice, sau pentru că s-au aşezat la masă lângă primarul oraşului”, a afirmat deputatul Carmen Hărău.
„Nu au viziune politică”
În opinia parlamentarului, atitudinea PSD este dată de faptul că partidul lui Liviu Dragnea nu stă foarte bine în sondaje, mai ales la nivelul municipiului Hunedoara, unde candidatul social-democrat, viceprimarul Dan Bobouţanu, are un scor mai mic decât primarul liberal Viorel Arion. „Cred că se manifestă o oarecare panică. Nu ştiu de la ce nivel din PSD s-a comandat «câştigaţi Primăria Hunedoara!». După care au apărut sondaje de opinie. Panica aceasta este gestionată de către persoane care nu au viziune politică, lucru care va fi taxat de electorat. Se acţionează în virtutea mai vechilor obiceiuri de campanii negative. Unii politicieni înţeleg că lucrurile se schimbă, că electoratul vrea altceva, alţii nu. Noi nu vom răspunde unor astfel de atacuri”, susţine deputatul hunedorean.
Aceasta a adăugat că a încercat să creeze un echilibru la nivelul forţelor politice din municipiul Hunedoara, lucru pe care l-a reuşit timp de doi ani, în ultima perioadă nemaifiind posibil. Carmen Hărău le-a mai solicitat liderilor PSD să revină la o campanie electorală constructivă şi decentă, dând exemplu campania de la prezidenţialele din 2014.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Unde sunt locurile de muncăpromise?hHunedoara mea!
    Parcă erai mai demult membrăpsd.ai uitat?

  • Carmen Hărău frizează nesimţirea iar Natalia Bumbac ridicolul. Aceasta din urmă este tânără şi are viitorul în faţă. Carmen Hărău nu are dreptul să vorbească despre decenţă. Este un transfug politic urcată pe culmi prin cea mai monstruoasă coaliţie din istoria ţării noastre: USL. Poate de aceea este susţinătoarea aprigă a lui Ilie Pintilie din Petrila. Sigur, politic, Dan Bobouţanu este o greşeală a naturii dar nu Carmen Hărău este îndreptăţită să dea lecţii de moralitate. Apropo, CH spunea că în Valea Jiului Moloţ a condus partidul nostru cu mână de fier. Da, are dreptate...de aceeea l-a promovat pe Alin Simota. Îmi povestea un coleg de partid cu funcţie, nu ca mine, că întrebat fiind Moloţ de ce a apelat la Simota a răspuns că nu a găsit pe nimeni care să plătească utilităţile la sediile noastre de acolo. Acestea sunt criteriile noastre de moralitate?

  • Cata demagogie!!! Nu a facut nimic pentru hunedoreni, cu doar pt firmele proprii. HARAU-ARION binomul care a distrus Hunedoara!!!

  • USL dupa divort se comporta ca manelistii la televizor, se scuipa , se musca, orice numai sa impresioneze tot natul.
    Ba fratilor ori inventati alte partide ori cautati-va alte job-uri, ca astea au expirat. Si de balacareala de fatada in spatele DISTRUGERII intregii economiii nationale, ne-am saturat.
    Toti sunteti la fel PNL, PSD, PDL, PMP, UDMR.
    Demagogilor

  • Mmmda, nu doar demagogi ci si rauti pe fata.
    mai "liberalule", da ce-ti facui de te enervasi, pai in campanie ce faci, ma bati ? ca poate nu ma convingi altfel ? vezi ca esti demagog ?
    Pai macar esti cinstit, ma consideri un zero, fiindca am fost cinstit cu tine. Pentru "liberalii" ca tine si sefii tai, toti cei care , din diverse motive au alta parere, suntem zero.
    Ia uite madam Harau cu cine vei veni la poarta mea ca sa-mi cereti votul si ce fel de "campanie constructiva si decenta" va doriti voi "Liberalii" ?!!
    Da', nu ma supar pe voi, ca si eu va consider tot zero, ca valoare, in ceea ce ma priveste, si raman, spre supararea tuturor, la parerea ca toate partidele existente pana acum, sunt zero (la atractivitate).
    Toti "liderii" din judet si din tara, nu doresc dacat capatuirea proprie, a neamurilor si a catorva (foarte foarte putini) apropiati.
    Din pacate, nu va suparati, aceasta fata au aratat-o partidele.
    Latraii din linia a 7 a abtineti-va, ca voi doar lingeti ciosvarte aruncate din colbul limuzinelor.
    Treziti-va, absenteismul va fi mare, sau foamea din nou va fi cel mai bun agent electoral.
    Pacat

  • Iancule, nu te bat. Te-a bătut suficient natura, înzestrându-te cu atât de multă abjecție. În rest argumentele tale sunt puerile. Loclalitățile au nevoie de primari și consilii locale iar țara de executiv și legislativ. Deci nu absenteismul e soluția ci o alegere responsabilă a electorilor.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago