Deputatul Anamaria Gavrilă: Să batem la ușa celor care nu au cu ce se încălzi

Parlamentarul hunedorean Anamaria Gavrilă a vrut să vadă cum trăiesc unii de­veni ale căror apartamente au fost ra­cor­date la sistemul centralizat de termo­fi­care pe vremea când funcționa Termo­cen­trala Mintia.
„De 1 Decembrie, am fost să vizitez 12 familii din Deva care au rămas fără apă caldă și căldură de când s-a închis Termocentrala Mintia. Aceștia sunt într-o situație mai grea pentru că nu și-au putut instala centrale pe gaz. E important așadar să le batem la ușă și să ne asigurăm că sunt bine și că au cel puțin o aerotermă cu care să se încălzească.
Vă încurajez și pe dumneavoastră să fa­ceți un gest nobil în această iarnă. Să bateți la ușa acelui vecin de pe scară care nu are centrală. Întrebați cum le merge și dacă au cu ce se încălzi. De cele mai multe ori, veți găsi oameni în vârstă care au muncit toată viața lor, au plătit taxe Primăriei Deva și au ajutat la construcția acestui oraș.
Iar dacă aveți aparate de încălzit acasă pe care nu le folosiți, să le dăruiți celor care nu au.
Țara noastră începe să se schimbe când nouă ne va păsa de apropiații noștri. Așa vom deveni o putere. Așa vor face mai marii ce vrem noi”, a spșus deputatul Anamaria Gavrilă. (A.N.)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.