Categories: Actualitate

Demisia managerului Teatrului din Petroşani, acceptată

După ce managerul Teatrului Dramatic „I. D. Sârbu” Petroşani, Nicoleta Bolcă (foto), a depus la Consiliul Judeţean demisia, anunţată iniţial pe Facebook,  aceasta a fost acceptată de conducerea instituţiei judeţene. Totuşi, managerul demisionar rămâne la conducerea teatrului până în 20 februarie. În cursul acestei săptămâni, conducerea CJ Hunedoara va discuta cu actorii teatrului din Petroşani despre desemnarea unui director interimar, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului.

„În cursul acestei săptămâni, ne vom întâlni la Petroşani cu colectivul de actori pentru a discuta pe tema nominalizării unui director interimar, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestui post. Nicoleta Bolcă a demisionat din motive personale, ea având o situaţie mai grea în familie, lucru care o obligă să meargă acasă, la Bucureşti, să-şi ajute părinţii. A precizat însă, că îşi doreşte să revină pe scena Teatrului Dramatic «I. D. Sârbu» Petroşani, în calitate de actriţă, ori de câte ori i se va solicita acest lucru”, a declarat Daniel Andronache, vicepreşedinte al CJ Hunedoara. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

6 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

11 ore ago