Categories: Comunitate

Debranşaţi de la reţeaua de apă potabilă

Maximilian Gânju

Singurul bloc ANL din Petroşani unde chiriaşii au fost aleşi pe sprânceană a fost debranşat de la reţeaua de distribuţie a apei potabile.
Decizia a fost luată la finele săptămânii trecute de noua conducere a SC Apa Serv Valea Jiului, după ce mai mulţi chiriaşi care adunaseră datorii la acest serviciu nu au dat curs solicitărilor regiei de a-şi stinge debitele. Măsura restrictivă a avut succesul scontat, iar după două zile de stat pe „sec” toţi datornicii s-au dus la societatea de apă şi canal şi şi-au achitat în întregime facturile restante.
„Cei din blocul ANL din Petroşani au fost rebranşaţi la reţea. Nu mai au nici măcar un leu datorie către noi”, a declarat ieri, Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. Societatea a emis mai multe ordine de debranşare de la reţeaua de apă a unor datornici, printre care şi multe societăţi comerciale, iar dacă restanţierii nu se angajează că-şi achită datoriile, vor rămâne fără apă. Totodată, ordin de debranşare a fost emis şi pentru blocul social din cartierul Colonie din Petroşani. Locatarii imobilului au acumulat o datorie către Apa Serv de circa 500 de milioane de lei. „Ordinul de debranşare pentru blocul din Colonie este emis pentru ziua de joi. Până atunci, datornicii îşi pot achita restanţele”, a precizat Avram. Datornicii pot evita debranşarea dacă-şi achită măcar o parte din creanţă şi apoi se obligă prin angajament de plată convenit cu reprezentanţii societăţii, să-şi stingă debitul în tranşe lunare.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

14 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

14 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

14 ore ago