Categories: FlashSport

De trei ori calificare

Ciprian Marinuţ

Toate cele trei echipe hunedorene, Mureşul Deva, CFR Simeria şi FC Hunedoara, care vor juca, azi, de la ora 17.30, în etapa a III-a a Cupei României au ca obiectiv promovarea în etapa următoare a competiţiei surprizelor.

FC Hunedoara joacă cu echipa „veche”

Nou-promovata în Liga a III-a, FC Hunedoara va aborda meciul cu CS Zlatna (Liga a IV-a Alba) cu echipa „veche”, antrenată de Nelu Mitrică, deşi de ceva vreme antrenamentele primei echipei sunt conduse de noul „principal”, Eusebiu Şuvagău. „Jucătorii noi, cu care vom ataca promovarea în eşalonul secund, nu au încă rezolvate actele de transfer. În plus, nu există o formulă stabilă de echipă şi omogenitate, aşa că în acest meci de cupă se va prezenta formaţia veche, pregătită de Nelu Mitrică”, a spus Eusebiu Şuvagău. „Sperăm să continuăm seria victoriilor şi să ne calificăm mai departe. Nu cunosc multe despre adversari, ştiu doar că sunt antrenaţi de fostul corvinist Mihai Dăscălescu. Vom încerca să valorificăm avantajul terenului propriu şi să învingem”, a spus Nelu Mitrică, tehnician care va conduce echipa secundă a FC Hunedoara în Liga a IV-a. Meciul se va disputa pe Stadionul „Michael Klein”, de la ora 17.30. În precedentele două etape, FC Hunedoara a trecut de echipele Retezatul Haţeg (scor 3-0, neprezentare) şi Pandurii II Târgu Jiu (2-0).

Invincibilitate în ciuda problemelor

CFR Simeria va juca, în deplasare, cu Politehnica 2002 Timişoara (Liga a IV-a), iar meciul e mai complicat decât pare la prima vedere. Feroviarii, neînvinşi în meciurile de pregătire din această vară (n.r.-patru victorii şi două remize), au mai mulţi jucători accidentaţi, iar Poli s-a întărit, recent, cu opt jucători de la FC II Timişoara. „Suciu, Stroia, Ungureanu, Păcurar şi Lazăr, care trebuiau să fie titulari, sunt accidentaţi şi e posibil să nu intre deloc pe teren. Am aflat, în plus, că adversarii şi-au adus opt jucători de la FC II Timişoara, aşa că lucrurile se complică. Oricum, noi jucăm toate meciurile la victorie şi ne dorim calificarea”, a afirmat antrenorul echipei CFR Simeria, Sorin Cornea. CFR va susţine ultimul joc test înainte de startul campionatului, sâmbătă de la ora 11.00 în deplasare cu ACU Arad.

Apoi, Mureşul Deva va juca, în deplasare cu Luceafărul Oradea (locul şapte în Liga a III-a, sezonul trecut) şi ţinteşte şi ea calificarea. În etapa precedentă, devenii au învins cu 2-0, tot în deplasare, pe CS Ineu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

10 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

10 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

10 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

10 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

10 ore ago