Categories: Actualitate

De la afumătoare era să le ardă casa

Maximilian Gânju

Un locuitor din comuna Băniţa era cât pe ce să rămână fără casă, după ce şi-a pus slănina la afumat într-o cămăruţă de lângă imobil, dar n-a mai supravegheat-o şi din cauza grăsimii scurse pe jar totul s-a aprins.

Focul a fost observat abia când a ajuns şi la acoperişul imobilului, care a fost afectat în mică măsură. Din fericire, pompierii din Petroşani au reuşit să stingă incendiul înainte ca întreaga gospodărie să fie mistuită, iar oamenii să rămână fără agoniseala de o viaţă.
„Am fost solicitaţi să intervenim în comuna Băniţa pentru stingerea unui incendiu. Iniţial, s-a anunţat că arde o casă, dar de fapt, era o afumătoare improvizată într-un şopron. Nu au fost probleme, incendiul a fost stins. Au ars acoperişul şi circa 30 de kilograme din slănina pe care o aveau în afumătoare”, a declarat Ovidiu Cristea, plutonier şef adjunct la Detaşamentul de Pompieri Petroşani.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

5 ore ago