Categories: Sport

De două puncte speranţă

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva au doar varianta victoriei în meciul cu HCM Buzău, programat azi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva, dacă vor să rămână în cărţile calificării în cupele europene.

Finisaje ofensive
Cele două puncte puse în joc în partida de azi sunt necesare ca aerul pentru Cetate Deva. Cu ele în cont, se mai poate spera la continuarea cursei pentru cupele europene, dar fără victorie, azi, cu HCM Buzău, toate planurile sunt compromise. Obligat să câştige, dar şi îngrijorat de lipsa de eficienţă în atac acuzată de echipă etapa trecută cu HC Zalău, când a marcat doar şase goluri într-o repriză, antrenorul Cosmin Hendrea a căutat soluţii pentru creşterea forţei ofensive. „Am exersat mai mute variante de joc poziţional şi aruncările de pe posturi. Trebuie să creştem viteza şi să le surprindem pe adversare, ca să marcăm cât mai uşor şi mai mult”, a spus Cosmin Hendrea. „E un meci greu, pe care e echipa e obligată să-l câştige. Fetele trebuie să-şi vadă de joc, iar eu mă voi bate să recuperez punctele pierdute la masa verde cu HCM Roman. Sper ca meciul de azi să fie un nou început şi să fie urmat de  minimum alte trei victorii”, a declarat finanţatorul echipei Marian Muntean.

Sală în haine noi
Meciul dintre handbalistele de la Cetate şi cele de la HCM Buzău este primul care se dispută în Sala Sporturilor din Deva, după încheierea lucrărilor de modernizare şi renovare, care au demarat în luna decembrie. Jucătoarele celor două echipe vor fi primele care testează noua suprafaţă de joc, formată dintr-un parchet nou şi modern, iar spectatorii care vor veni la meci vor fi primii beneficiari ai noului sistem de încălzire, pe care-l are Sala Sporturilor din Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

20 de ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

20 de ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

20 de ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

20 de ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

20 de ore ago