Categories: Sport

De două puncte speranţă

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva au doar varianta victoriei în meciul cu HCM Buzău, programat azi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva, dacă vor să rămână în cărţile calificării în cupele europene.

Finisaje ofensive
Cele două puncte puse în joc în partida de azi sunt necesare ca aerul pentru Cetate Deva. Cu ele în cont, se mai poate spera la continuarea cursei pentru cupele europene, dar fără victorie, azi, cu HCM Buzău, toate planurile sunt compromise. Obligat să câştige, dar şi îngrijorat de lipsa de eficienţă în atac acuzată de echipă etapa trecută cu HC Zalău, când a marcat doar şase goluri într-o repriză, antrenorul Cosmin Hendrea a căutat soluţii pentru creşterea forţei ofensive. „Am exersat mai mute variante de joc poziţional şi aruncările de pe posturi. Trebuie să creştem viteza şi să le surprindem pe adversare, ca să marcăm cât mai uşor şi mai mult”, a spus Cosmin Hendrea. „E un meci greu, pe care e echipa e obligată să-l câştige. Fetele trebuie să-şi vadă de joc, iar eu mă voi bate să recuperez punctele pierdute la masa verde cu HCM Roman. Sper ca meciul de azi să fie un nou început şi să fie urmat de  minimum alte trei victorii”, a declarat finanţatorul echipei Marian Muntean.

Sală în haine noi
Meciul dintre handbalistele de la Cetate şi cele de la HCM Buzău este primul care se dispută în Sala Sporturilor din Deva, după încheierea lucrărilor de modernizare şi renovare, care au demarat în luna decembrie. Jucătoarele celor două echipe vor fi primele care testează noua suprafaţă de joc, formată dintr-un parchet nou şi modern, iar spectatorii care vor veni la meci vor fi primii beneficiari ai noului sistem de încălzire, pe care-l are Sala Sporturilor din Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Lucrurile sunt clare în regiunea cu lăm­pașe. Dacă n-ar fi vorba de democrație, parcă nici…

o oră ago

Bulina albă

Alexandru Moroșanu, elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Petroșani Pentru că a fost medaliat…

o oră ago

Bulina neagră

Mihaela A., condamnată pentru delapidare Pentru că nu a respectat obligațiile impuse de instanță și…

o oră ago

Laurențiu Nistor: Castelul Nopcsa din Țara Hațegului, readus la viață

În Țara Hațegului, la Săcel (comuna Sântămăria-Orlea), se află unul dintre cele mai impunătoare monumente…

2 ore ago

Braconieri de comori dacice scăpați de justiție

Braconierii au fost cercetați ani în șir pentru săpături neautorizate și je­fuirea unor situri arheologice.…

2 ore ago

Percheziţii la persoane care comercializau produse contrafăcute, în zona Orăştie

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara au pus în executare, miercuri, trei mandate…

2 ore ago