Categories: Sport

Antrenament cu ultima clasată în „Cupa României”

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la CSM Cetate Deva au şanse mari de a se califica în sferturile de finală ale Cupei României, întrucât în meciul din optimi vor juca, pe teren propriu, în compania ultimei clasate în Liga Naţională, Mureşul Târgu Mureş. Partida este programată, azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Deva.

Obligate să câştige
Trupa antrenată de Ioan Ani-Senocico şi Cosmin Hendrea  are doar varianta victoriei în partida contra „lanternei roşii” a campionatului, orice alt rezultat fiind un pas înapoi după remiza de moral cu vicecampioana Corona Braşov. În mod normal, meciul ar trebui să fie un simplu antrenament cu public pentru Cetate înaintea partidei cu campioana HCM Baia Marea, programate duminică, în deplasare. Nou-promovata Mureşul Târgu Mureş este singura echipă din Liga Naţională feminină fără nici o victorie în cele 15 etape disputate, gruparea ardeleană având 15 eşecuri pe linie şi un golaveraj umilitor de 336-445. Cetate Devatrans a câştigat meciul direct din campionat cu echipa din Târgu Mureş, scor 34-26 (18-11) în etapa a 13-a, ultima a turului, disputată în data de 12 noiembrie 2014. Cele două echipe s-au întâlnit şi în pauza competiţională în două partide amicale şi şi-au împărţit victoriile. Acum, fiind însă vorba de un joc oficial, Cetate este obligată să câştige pentru a ajunge în fazele superioare ale „Cupei României”.
În cadrul optimilor de finală se vor mai disputa următoarele partide: Dunărea Brăila – HCM Roman; HCM Rm. Vâlcea – CSM Ploieşti; CSM Unirea Slobozia – CSM Bucureşti; Rapid Bucureşti – SCM Craiova; U Alexandrion Cluj – Ştiinţa Bucureşti; Univ., Neptun Constanţa – HC Zalău; Corona Braşov – HCM Baia Mare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

9 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

9 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

9 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

9 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

9 ore ago