Categories: Comunitate

Danezii şi ruşii au ales ICSH

Magdalena Şerban

Deşi este o perioadă dificilă pe piaţa construcţiilor, ICSH îşi continuă eforturile în vederea diversificării portofoliului de clienţi şi a onorării contractelor.

Contracte cu firme străine
Recent, reprezentanţi ai unor firme daneze au sosit la Hunedoara, pentru a încheia o colaborare cu ICSH, în vederea fabricării de confecţii metalice destinate industriei producătoare de utilaje. Oaspeţii au vizualizat punctele de lucru ale firmei hunedorene şi au analizat aspectele unui posibil parteneriat. Urmează ca şi partea română să cunoască mai bine cele două companii, printr-o viitoare vizită efectuată în ţara acestora. S-a discutat inclusiv de un schimb de experienţă între muncitori. „După vizita reprezentanţilor celor două societăţi, patronatul ne-a călcat şi el pragul, pentru a pune la punct primele comenzi. ICSH-ul nu este la primul contact cu Danemarca, ci a mai furnizat pe piaţa daneză confecţii metalice, fiind auditată şi anterior, din punct de vedere al calităţii produselor. De asemenea, mai avem parteneriate comerciale cu Germania, Austria, Italia, Suedia şi Anglia. În ceea ce priveşte discuţiile, un alt domeniu de colaborare cu cele două societăţi daneze ar fi şi furnizarea de structuri şi subansamble utilizate în cadrul parcurilor eoliene”, a declarat Dan Dehelean, directorul general al ICSH.

Echipa a funcţionat ca un ceas
Tot de curând, ICSH a realizat punerea în funcţiune a cuptorului LF nr. 2 de la DUCTIL STEEL SA din Oţelul Roşu. Proiectul a presupus demontarea echipamentelor existente la Mechel-Câmpia Turzii, recondiţionarea acestora, în unele cazuri, înlocuirea cu echipamente noi, transportul şi montarea ansamblului instalaţiei LF la punctul de lucru Oţelul Roşu, aparţinând grupului rus Mechel, grup care acoperă o mare parte din industria siderurgică românească. ICSH a asigurat antreprenoriatul general al acestui proiect, care a implicat lucrări ample atât în domeniul construcţiilor siderurgice, al fabricaţiei şi montajului de structuri metalice, cât şi în cel al montajului mecanic, hidraulic, pneumatic, electric şi de automatizare. „Reuşita se datorează întregului colectiv. Asemenea unui ceas, fără o rotiţă cât de mică, mecanismul s-ar fi oprit. Aceasta nu este prima lucrare realizată de noi pentru grupul Mechel. Au mai executat la Oţelul Roşu, lucrări de refacere acoperiş şi reparaţii cale de rulare la Hala Oţelăriei Electrice, montajul conductei de transport gaze arse, demontarea cuptorului nr. 4, demontarea Laminorului de profile mijlocii şi montarea sistemului de alimentare apă tehnică”, a adăugat directorul Dan Dehelean.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

11 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

11 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

11 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

11 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

11 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

11 ore ago