Categories: Actualitate

Curăţenie şi pregătiri de alegeri la Brănişca

Magdalena Şerban

La Brănişca, s-a tras tare în această primăvară, la capitolul curăţenie. Acum, se fac pregătirile pentru alegeri, deoarece nu a mai rămas mult până la localele din 10 iunie.
“Au fost curăţate văile, marginile de drum şi am curăţat vegetaţia forestieră de pe drumul spre Deva, săpând cu excavatorul. Totodată, am deblocat cursurile de apă, prin eliminarea resturilor vegetale. Tot cu excavatorul am curăţat şanţurile şi le-am adâncit. De asemenea, am pietruit drumurile comunale, acolo unde am întâmpinat probleme. Avem noroc cu aceste utilaje ce le deţinem la primărie şi cu care lucrăm în regie proprie, pentru că ne scutesc de timp şi de bani, atât iarna, cât şi vara”, a spus Teodor Lazăr (foto), primarul comunei Brănişca. Potrivit edilului, au fost amenajate 14 panouri publicitare (câte două-trei în fiecare sat), pentru ca alegerile să nu ia pe nimeni prin surprindere.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Te votam Tudorele pe tine si pe Mircia Muntean ,sa nu vii in campanie cu banditul Mircea Molot , sau sai faci campanie ,ca ne enervam si nu te mai votam nici pe tine. Suntem sutui de securistul Molot.

  • pe cine vrei sa votezi? pe tudor si pe cumnata sa care impreuna cu viceprimarul (cainele de paza) taie si spanzura in comuna?
    Pe tudor care umbla noaptea prin sat si rupe afisele electorale ale contracandidatilor sai?
    Pe vicele care injura si bruscheaza oamenii pe strada? pe astia ii vrei la primarie stimata doamna? Singurul lucru bun care la facut vicele a fost cand lucra la Peco la Ilia, trebuia sa ramana acolo scutindu-ne astfel de griji. (nu se gaseste nimeni in branisca sa-l desumfle pe ala, tac toti si nu zic nimic ca c_c_tu in iarba)
    Toti care au incercat sa ia pozitie fata de ce se intampla in comuna, nu vorbesc de consilieri, ci de persoane obisnuite sunt calificati drept prosti, tampiti, boi,etc sau chiar sunt agresati de primar si de cei care il sprijina.
    Cunosc cazul unei persoane pe care domnul primar a intentionat sa o calce cu masina, pentru ca a incercat sa prezinte oamenilor afacerile murdare cu care se ocupa acesta. Aceasta persoana este inca o data agresata de data aceasta find viceprimrul cel care isi etaleaza calitatile de cunoscator al artelor martiale avand ca sustinator pe primar, toate acestea petrecandu-se chiar in fata barului familiei lazar.
    Uitate pe site-ul primariei si ai sa vezi ca singurele mesaje care ajung sa fie publicate sunt ai celor care il ling in c_r pe primar.
    Nu va vindeti oameni buni pe un litru de ulei, un kil de faina sau un pahar de bautura!!! voi credeti ca tudor o sa saraceasca prin asta?
    A avut la dispozitie 8 ani ca sa-si umfle buzunarele.

  • Braniscani sa fiti sanatosi, VA MERITATI SOARTA. O sa va iasa pe ochi cadourile (uleiul, faina, bautura si reducerea de 20% la lucrarile agricole). Dar nu va plang de mila, fiecare dupa cum isi asterne asa doarme.
    Felicitari domnule primar, pentru ca tot meritul este a dumneavoastra.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago