Categories: Sport

Cupa Veteranilor la handbal

Duminică, la Vaţa de Jos, s-a desfăşurat o competiţie de handbal, dedicată foştilor handbalişti hunedoreni, acum retraşi din activitatea sportivă.
Competiţia, purtând denumirea Cupa Veteranilor, a fost organizată şi patronată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Hunedoara, reprezentată de Nelu Ardelean, preşedintele asociaţiei şi de secretarul acesteia, Nicu Sav.
La întreceri au participat foşti handbalişti din localităţile Brad, Vaţa de Jos şi Deva, mulţi dintre ei foste glorii ale handbalului hunedorean.
A avut loc un meci între două echipe formate din veteranii acestui sport prezenţi la competiţie. Un meci în care spectatorii au văzut că, şi după atâţia ani de când şi-au pus tricourile în vitrina cu amintiri, fostele glorii ale handbalului autohton mai ştiu să facă o fentă, să dea o pasă bună sau să tragă cu precizie la poartă.
De subliniat, că meciul veteranilor s-a terminat la egalitate (30-30), cu toate că au fost mai multe reprize de prelungiri. Urmează ca în perioada următoare să se organizeze un nou joc la Deva.
În finalul competiţiei, primarul comunei Vaţa de Jos, Milu Florescu, şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal, Nelu Ardelean au înmânat participanţilor diplome şi distincţii. Următorilor foşti sportivi, care au făcut parte din prima generaţie de handbalişti din zona Brad-Vaţa, le-au fost înmânate diplome de excelenţă: Ioan Băgăilă, Constantin Neag, Remus Coza, Ioan Costea, Ioan David, Dorin Tat, Virgil Jianu, Alun loliş, Indrei Boloţ, Ioan Damian, Gheorghe Budugan, Alexandru Saca şi Amos Boloţ.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

22 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

22 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

22 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

22 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

22 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

22 de ore ago