Cupa României RealSport: Performera optimilor e din Liga C

11 x 2 diavolii rosii performerii saptamanii la realsportCiprian Marinuţ

Singura surpriză a etapei optimilor de finală ale Cupei României „RealSport”, disputate la finalul săptămânii, a reuşit-o echipa „Diavolii Roşii” din Liga C, care a eliminat o formaţie din eşalonul superior (Liga B). În rest, favoritele s-au impus la scoruri categorice, excepţie de la regulă făcând un singur meci, Golden Team (Liga C) – Sews Doran (Liga B), încheiat după loviturile de departajare.
„Diavoli” de fotbalişti
Înscrisă mai târziu în campionat şi acceptată doar în Liga C, formaţia „Diavolii Roşii” demonstrează în competiţia eliminatorie de la RealSport că merita să fie într-un eşalon mai bun. Ca dovadă, etalând un fotbal „diavolesc de bun”, gruparea din Liga C s-a impus cu 9-5 în faţa formaţiei Cerna Sântuhalm, care activează în Liga B. „Diavolii roşii” au condus cu 5-1, Cerna s-a apropiat la 5-4, dar pe final, tot trupa din Liga C a făcut legea şi a câştigat cu 9-5. De remarcat că „Diavolii roşii” au fost dezlănţuiţi şi în meciul de campionat din weekend, reuşind să devină lideri, după ce au realizat scorul sezonului, 21-0 cu Profi Football Team.
Unica partidă care a ajuns la lovituri de departajare a fost cea dintre Golden Team (Liga C) şi Sews Doran (Liga B), încheiată cu scorul de 2-2 la finalul timpului regulamentar. La proba „nervilor tari”, jucătorii formaţiei din Liga B au fost mai inspiraţi, şi s-au impus cu 2-1, scorul general, după executarea loviturilor de departajare fiind de 4-3.
Poftă de gol
Primele trei clasate în Liga A RealSport şi-au surclasat adversarii din Liga secundă şi au arătat un apetit ofensiv ridicat, marcând în jur de 10 goluri. Campioana C.S.D. a făcut instrucţie cu Doctorii, câştigând cu scorul de 12-1, vicecampioana Avantaje a trecut lejer de Alaska, scor 9-1, iar Pera BMW, deţinătoarea trofeului „Cupei României RealSport”, a dispus de ASFC Cristur cu  9-2. În cele mai echilibrate meciuri ale optimilor, Quasar Deva s-a impus în faţa celor de la EFC Anonimii cu 6-4, iar Roşu a dispus de Voinţa Vălişoara cu 5-3. Meciul vedetă al echipelor din Liga C a revenit formaţiei Inter Călan, care a eliminat gruparea Butoiaşele Atomice cu scorul de 8-2. Cele opt echipe calificate în etapa sferturilor de finală se vor duela pentru biletele de acces în semifinale în meciurile programate în lunile aprilie şi mai.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.