Categories: Sport

Cupa Muzicanţilor la minifotbal, adjudecată de o trupă din Timişoara

Ovidiu Mănăstire

A treia ediţie a Cupei Muzicanţilor la minifotbal, organizată la Deva, a fost adjudecată de echipa Decibelii Timişoara, care a trecut în finală de Steaua Dunării Turnu Severin. Campioni în vară la ediţia a doua, organizată la Zădăreni, muzicanţii din Deva s-au oprit de această dată în faza grupelor.

Devenii nu s-au simţit bine pe propriul teren
După succesul avut în luna iunie, când a avut loc a doua ediţie, Cupa Muzicanţilor la minifotbal şi-a desfăşurat al treilea episod, fiind organizată la Deva. Opt trupe din Timişoara, Oradea, Drobeta Turnu Severin şi bineînţeles, Deva s-au luptat pentru trofeele puse în joc, acordate atât primelor trei echipe cât şi celor mai buni jucători. Cele opt formaţii au fost împărţite în două grupe, jucându-se fiecare cu fiecare iar la final, primele două clasate din fiecare grupă au obţinut accesul în semifinale. Grupa A a fost adjudecată de echipa Decibelii Timişoara, urmată în clasament de Steaua Dunării Drobeta Turnu Severin, Şoimii Deva şi Bayern Deva. Ultima e chiar campioana en-titre din vară, care acum însă, pe propriul teren, nu a putut repeta prestaţiile de la Zădăreni. Grupa B a fost câştigată de FCSV Oradea, urmată în clasament de Slăninuţa Romanes Oradea, Old Band Timişoara şi TM Music Timişoara.

Decibelii, fără rivali
În semifinale, Decibelii Timişoara a trecut de Slăninuţa Romanes Oradea, scor 2-0 iar Steaua Dunării Drobeta Turnu Severin a învins pe FCSV Oradea după executarea penaltiurilor, scorul în timpul regulamentar fiind 1-1. În finala mică, FCSV Oradea a învins cu 5-0 pe Slăninuţa Romanes Oradea, adjucându-şi locul 3. Marea finală a fost adjudecată de echipa Decibelii Timişoara, care au trecut de Steaua Dunării Drobeta Turnu Severin, scor 2-1. S-au acordat şi premii individuale, Cosmin Bîrlan (Old Band Timişoara) fiind declarat cel mai bun jucător al turneului iar Octavian Mezin (Decibelii Timişoara) a fost cel mai bun portar. Eliminată în faza grupelor, Bayern Deva s-a consolat cu două premii speciale, Ionel Titi Almăşan fiind cel mai în vârstă jucător al turneului iar George Pîrvan a fost declarat cel mai bun muzicant dintre fotbalişti. „Turneul s-a desfăşurat foarte bine, nu au fost probleme şi toate echipele participante s-au declarat mulţumite. E adevărat că ne doream să repetăm performanţa din vară, dar de această dată nu s-a putut. Poate în primăvară, la Timişoara, vom reuşi să ne clasăm pe podium”, a spus Ovidiu Drăgan, căpitanul echipei Bayern Deva şi cel care alături de Florin Luca, s-a ocupat de organizarea şi buna desfăşurare a competiţiei.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

9 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

9 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

9 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

9 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

9 ore ago