Categories: Publicitate

Cum să vă îmbrăcați copiii pentru schi

Cu hainele de iarnă potrivite, schiatul cu copiii este mult mai distractiv. A fi cald și uscat este esențial, dar anumite caracteristici și accesorii pot fi, de asemenea, de ajutor. Avem câteva sfaturi pe care vrem să vi le împărtășim înainte de a merge la cumpărături. Sperăm să vă fie de ajutor!

 

Nu uitați să adunați toate hainele și echipamentul de care aveți nevoie la începutul sezonului, înainte de a începe să ningă (ideal ar fi în octombrie/noiembrie). De obicei, amânăm și ne dăm seama în dimineața primei lecții de schi că lipsește o mănușă, un costum de ski de copii sau că pantalonii de zăpadă ai cuiva sunt prea scurți. Haideți să o facem cum trebuie în acest an!

1. Culori vii, astfel încât să fie ușor de văzut

Cumpărați cele mai strălucitoare haine și echipamente colorate pe care le puteți găsi. Vă ajută foarte mult să vă găsiți copiii pe pârtii. Dacă un copil schiază cu o jachetă sau un costum de ski de copii bleumarin și pantaloni negri, veți avea probleme în a-l repera, chiar și la distanță mică. Acest lucru nu se va întâmpla cu o jachetă galben strălucitor.

2. Jachetă cu husă în mânecă pentru skipass

Cele mai multe stațiuni de schi folosesc un card cu cheie magnetică pentru skipass. Jacheta trebuie să aibă un mic buzunar pe mânecă, astfel încât copilul dvs. să poată ține cu ușurință brațul în dreptul cititorului de carduri și să activeze turnichetul. Majoritatea jachetelor de schi au acest tip de buzunar, dar majoritatea jachetelor de iarnă nu au. Dacă cumpărați o jachetă sau un costum de ski de copii, asigurați-vă că are tipul de buzunare potrivit.

 

Dacă cardul de acces este într-un buzunar de pe trunchi sau în pantaloni, le poate fi dificil să apropie cardul de acces suficient de mult pentru a activa turnichetul, mai ales dacă sunt scunzi. Am văzut asta de multe ori, copii și adulți care rețin rândul.

3. Geacă cu glugă detașabilă

Din moment ce purtați cască, nu aveți nevoie de glugă în timp ce schiați. Dacă nu puteți detașa gluga, aceasta colectează enervant zăpada din cer sau când cădeți. Acea zăpadă ajunge inevitabil pe gâtul și pe spatele copiilor. Nu este plăcut!

 

Așadar, asigurați-vă că vă cumpărați o jachetă cu glugă detașabilă. De obicei, acestea au închizători. Asigurați-vă că partea de la gât este înaltă, aproape atingând casca pentru a ține frigul și zăpada afară.

4. Pantaloni de zăpadă super impermeabili

Acesta nu este momentul să cumpărați la reducere. Copiii petrec mult timp stând în zăpadă atunci când învață să schieze. Așa că asigurați-vă că cumpărați pantaloni de zăpadă sau un costum de ski de copii cu un grad ridicat de impermeabilitate, de cel puțin 12000mm.

 

Pantalonii ar trebui să menționeze ratingul pe etichetă. Unele mărci au trecut la acoperiri impermeabile mai ecologice, ceea ce este un lucru de luat în considerare.

5. Salopeta de zăpadă cu bretele ușor de detașat

Recomandăm salopetele de zăpadă cu spatele înalt pentru a ține zăpada afară. Zăpada se strecoară deseori la nivelul taliei. Când copiii cad în zăpadă, trebuie să se aplece ca să se ridice și, inevitabil, geaca se desface și toată zăpada de pe geacă cade în spatele pantalonilor. Acest spate înalt face cu adevărat diferența, mai ales pentru copii.

 

Preferăm salopete cu bretele care se desprind ușor din față, astfel încât salopeta să poată fi coborâtă fără a da jos jacheta și celelalte straturi. De asemenea, ne plac bretelele care se desprind la spate, astfel încât să puteți spăla pantalonii fără bretele (care pot degrada elasticul în timp).

6. Mască de schi cu gât lung

Dacă vremea devine foarte rece, veți avea nevoie de o acoperire completă a capului, cu o deschidere doar pentru ochi și nas.

 

Masca de schi este foarte ușor de folosit. Totuși, asigurați-vă că luați una cu un material ușor elastic (ca să nu îi doară când o puneți și o scoateți) și că are un gât lung pe care să o puteți băga în geacă. Dacă are un gât scurt, copilul vor ajunge să aibă o parte din piele expusă pe gât, care poate/va deveni foarte rece și plină de zăpadă dacă vor cădea . S-ar putea să doriți două pentru fiecare persoană, deoarece pot deveni foarte ude până la mijlocul zilei.

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

19 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

19 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

19 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

19 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

19 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

19 ore ago