Politica si administratie

Cum să te programezi on line pentru o consultaţie la Policlinica din Deva

Ca să beneficiați de o consultație la Policlinica Spitalului Județean de Ur­gen­ță Deva, puteți să vă faceți și o pro­gramare online. Cine nu poate să facă asta, nu e problemă, poate merge di­rect la Policlinică. Mai ales persoanele în vârstă preferă să meargă direct la cabinetele medicale.

Doar câteva minute
Pentru cabinetele de Oncologie și Orto­pedie programările se fac telefonic, la fișier, la numărul de telefon 0732570333 (de luni până vineri, între orele 07:00 și 15:00)
Totodată se vor putea efectua și pro­gramări telefonice la fișier sau cabine­tele ambulatoriului de specialitate, la numerele afișate pe site.
„Programările online se realizează acce­sând portalul spitalului: https://portal.spital-deva.ro. La acest link se poate ajunge și accesând site-ul spitalului https://spital-deva.ro/spital (click pe „PROGRAMARI ONLINE”, în centrul paginii. Ulterior, de pe https://portal.spital-deva.ro, se acce­sează categoria „PROGRAMARI ONLINE”.
Programarea Online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectea­ză perioada în care dorește programa­rea, specialitatea medicală și medicul (dacă optează pentru unul) apoi apăsați bu­tonul „CAUTA LOCURI DISPONIBILE”. Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeți ziua și ora, trebuie să completați câmpurile cu: nume, prenume, CNP, data nașterii, observații (dacă sunt), numărul de telefon și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Ulterior, vi se emite o fișă de date elec­­tro­nică și rugămintea de a vă pre­zenta la consultație cu următoarele do­cumente:
BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie, Buletin/Carte de identitate sau certificat de naștere, Card de sănătate, Documente medicale anterioare (Scri­sori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale)”, anunță reprezentanții spitalului devean. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

11 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

12 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

19 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

19 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

19 ore ago