Categories: Sport

Cum au evoluat judoka din Deva la competiţiile naţionale

La cele mai importante competiții finale de judo, sportivele de la Deva, sub îndrumarea antrenorilor Mugurel Ciușcă, Ramona Enache, Doru Bucătaru, Sebastian Rus și Adrian Hărăstășan, au obținut mai multe rezultate excep­ționale.
În cadrul finalei Campionatului națio­nal de seniori, desfășurată la Cluj Napoca, sportiva Georgiana Miler a ocupat locul I la Secțiunea Open, iar colega ei, Andreea Stan s-a clasat pe locul III. La Secțiunea seniori, Olga Severin s-a clasat pe locul II la categoria -63 kg la fel ca și Georgiana Miler la categoria +78 kg. Medalii de bronz au cucerit Orsolya Lajos la -57 kg, Alexandra Pîrvu la -63 kg, Andreea Stan la -70 kg, Paula Paștiu la +78 kg și Dariana Tudorache la +78 kg.
Competiția națională Cupa României pentru seniori, desfășurată recent la București, le-a adus sportivelor de la SCM Deva alte rezultate bune: Georgiana Miler a câștigat medalia de aur și locul I la categoria +78 kg, medalii de argint fiind adjudecate de Olga Severin la -63 kg , Andreea Stan la – 70 kg, iar una de bronz a fost câștigată de Dariana Tudorache la + 78 kg. Orsolya Lajos s-a clasat pe locul V la categoria – 57 kg.
Ultimele rezultate au fost înregistrate la Campionatul Național de Ne-Waza (luptă la sol) desfășurat tot la București, unde devencele au obținut următoarele rezultate: Georgiana Miler loc I la categoria + 63 kg, iar Olga Severin un loc III la categoria – 63 kg. Foarte aproape de podium, ocupând locul V, au fost Orsolya Lajos la – 63 kg, Andreea Stan la +63 kg și Cristina Dumitrescu la – 63 kg.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago