Categories: EvenimentFlash

Culmea ghinionului

Livia Botici

Credeau că le-a pus Dumnezeu mâna în cap, dar de fapt, le-a pus poliţia cătuşe la mâini. Asta au păţit doi hunedoreni, care atunci când au văzut un seif nepăzit, sperau să devină milionari în vreme de criză.

A început cu soare

O zi frumoasă, senină şi cu posibilităţi de îmbogăţire nesperată. Cu siguranţă, acestea au fost gândurile hunedorenilor care au ochit seiful părăsit în curtea unei societăţi comerciale. Se pare însă că, şi de această dată, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Culmea ghinionului: preţiosul seif era doar un amărât de fier vechi. Pentru ca dezamăgirea să nu fie atât de mare, Florin L., de 19 ani şi Gabriel G., de 27 de ani, au hotărât să scoată ceva bani din comoara fără valoare. Astfel că, au urcat seiful de 600 kg în căruţa la fel de grea, şi au luat-o din loc către un centru de colectare a fierului vechi. Dar, când totul începe prost, cu siguranţă că se va termina şi mai prost, aşa se face că, exact când mai aveau 100 de metri să ajungă să vândă seiful, poliţiştii le-au tăiat calea.

S-a sfârşit la răcoare

Aşa se face că devenii au ajuns în sediul poliţiei, şi nu la vreo cârciumă, pentru a sărbători găsirea unui seif. În faţa oamenilor legii, bărbaţii au recunoscut că au forţat lacătul de la poarta de acces a societăţii, sperând că se vor îmbogăţi peste noapte. Pentru aventura lor, aceştia riscă să viseze, la răcoare, în următorii ani, cum ar fi fost dacă seiful era plin cu bani.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

17 ore ago