Categories: Sport

CS CFR Simeria, locul I la nivelul academiilor sportive din judeţ

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Fotbal a finalizat procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii şi juniori şi centrelor pentru fotbalul juvenil din România.
Clubul Sportiv CFR Simeria a parcurs toate etapele (cerere de clasificare, depunere documente şi evaluare) obţinând un punctaj de 45,30, clasându-se pe locul 30 din 80 de cluburi din România şi locul 1 în judeţul Hunedoara.
Procedura de evaluare a acoperit 7 domenii fundamentale pentru performanţa în fotbalul juvenil, fiecare domeniu cu mai multe categorii şi evaluat pe o scară de la 0 la 4, fiecare academie sau club sportiv putând obţine maximum 100 de puncte. Iată domeniile de clasificare şi punctajul obţinut de către CFR Simeria: 1. Strategie şi filozofie 10,6 la sută; 2. Echipe şi jucători 12,10 la sută; 3. Staff Tehnic 19,4 la sută; 4. Staff Suport 6,8 la sută; 5. Antrenamente şi meciuri 9,7 la sută; 6. Infrastructură şi facilităţi 20,8 la sută; 7. Rezultate – 20,6 la sută.
Meritul acestor rezultate de nivel naţional se datorează efortului pe care îl face permanent conducerea clubului simerian, în frunte cu preşedintele Vasile Hriţac.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

4 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

9 ore ago