Categories: Sport

Crizã la FC Hunedoara

Ciprian Marinuţ

Echipa antrenată de Ioan Petcu s-a îndepărtat la nouă puncte de lidera Luceafărul Oradea şi are şanse tot mai mici de promovare, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de modesta Milenium Giarmata, scor 1-0. Finanţatorul Cornel Ene a afirmat că jucătorii vor fi sancţionaţi cu diminuarea salariilor şi că antrenorului Ioan Petcu i se acordă credit în continuare.
 

Au apărat… eşecul
Timişorenii (învinşi în prima rundă a returului cu 4-0 acasă de CFR Simeria) au marcat prin Codrea în minutul 28, iar alb-albaştrii n-au reuşit nici măcar să egaleze. În contextul rezultatului de pe tabelă, antrenorul Ioan Petcu a surprins, în minutul 70 al partidei, cu o mutare cel puţin ciudată. Tehnicianul a scos din teren un atacant (pe Marcel Şandor) şi a introdus un fundaş central (pe Geacă), de parcă hunedorenii ar fi avut avantaj pe tabelă şi ar fi trebuit să conserve rezultatul.

Amenzi pentru jucători
Finanţatorul echipei hunedorene, Cornel Ene, susţine că formaţia mai are încă şanse teoretice să promoveze. „Pentru acest eşec, jucătorilor li se va tăia din bani, într-un procent pe care-l va decide Consiliul Director al Clubului. Antrenorului Ioan Petcu i se acordă credit pentru pregătirea echipei în continuare. Mai avem şanse matematice de a promova, însă practic, va fi foarte greu. La ora aceasta, şansele de promovare sunt de 50 la sută”, a declarat, ieri, Cornel Ene.
În aceeaşi etapă, CFR Simeria s-a impus în deplasare la Naţional Sebiş cu scorul de 1-0 şi a urcat pe locul trei al clasamentului.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

2 zile ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

2 zile ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

2 zile ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

2 zile ago