Categories: Eveniment

Criminalul din Lupeni îşi acceptă detenţia

Maximilian Gânju

Lucian Marcu (foto), bărbatul care şi-a ucis cu sălbăticie iubita, n-a contestat hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara, care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Recidivistul acuzat de omor avea posibilitatea de a contesta hotărârea judecătorului cu privire la arestarea sa preventivă, însă n-a făcut-o.
Marcu va rămâne închis până la jumătatea lunii martie a.c., când judecătorul de la Tribunalul Hunedoara va decide dacă îi va prelungi mandatul de arestare. Oricum, bărbatul nu va ieşi de după gratii, pentru că mai are o condamnare de doi ani cu închisoare pentru furt, sentinţă dictată de judecătorii de la Petroşani la finele anului trecut. Această condamnare ar fi trebuit pusă în aplicare imediat după ce Lucian Marcu a pus piciorul în ţară, în ianuarie 2014, el fiind închis în Italia pentru infracţiuni cu violenţă. Dacă poliţiştii l-ar fi prins pentru a pune mandatul în aplicare, individul nu mai putea comite oribila crimă.
Reamintim că o tânără de 22 de ani din Lupeni, mamă a doi copii, a fost ucisă de recidivist, acesta fiind gelos pe femeie. I-a spus în mai multe rânduri că o omoară dacă nu se întoarce la el, iar de teamă, dar şi pentru cei doi copilaşi, femeia a acceptat să-i mai dea o şansă. Criminalul n-a fost însă mulţumit şi îi reproşa zilnic că l-a înşelat. Farcaş Nicoleta a fost măcelărită, anchetatorii numărând pe trupul tinerei cel puţin 14 lovituri de cuţit, iar la audieri, Marcu şi-a recunoscut fapta, pe care chiar şi-a premeditat-o. Criminalul a lăsat şi două bilete de adio, în care a spus că-i pare rău pentru ceea ce avea să facă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

3 ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

3 ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

3 ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

3 ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

3 ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

3 ore ago